Geluid

Bose Solo TV krikt tv-geluid op

Als één ding niet in de juiste richting is geëvolueerd op de tv-markt, dan is het de geluidsweergave van een doorsnee tv. Bose heeft daar wat op gevonden in de vorm van de Solo TV.

De Solo TV is een oplossing waarvan het design de functie volgt. Concreet gaat het om een plat maar redelijk diep en breed kastje dat kan dubbelen als onderzetter voor je tv, als de voet van die laatste niet meer dan 20 inch meet. Extra plaats vrijmaken voor een geluidsset is daardoor overbodig.

De opvallendste kenmerken van de Solo TV zitten in het bakje, waarbij digitale signaalverwerking en Array-luidsprekertechnologie het tv-geluid van meer punch en kracht moeten voorzien. 

Wie liever niet al te veel extra kabels achter de tv en geluidsinstallatie ziet, kan op bedie oren slapen: de Solo Tv laat zich door een een enkele kabel op een televisie aansluiten, zonder dat er andere randapparatuur bij komt kijken.

Natuurlijk levert Bose ook een afstandsbediening mee, al voegt de fabrikant eraan toe dat het systeem ook prima hoort te werken met de meeste universele afstandsbedieningen.

De Bose Solo TV wordt mid september in de winkels verwacht en gaat 399,95 euro kosten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.