Geluid

Teufel Columa 200 ziet het kleiner

Met de Columa 200 stelt Teufel een betaalbare 5.1-luidsprekerset voor die surroundgeluid naar de woonkamer brengt in een compact pakket.

De Columa 200 is volgens Teufel bij uitstek geschikt voor ruimtes tot zo’n dertig vierkante meter. Het slanke design van de vier zuilluidsprekers en de relatief compacte subwoofer maakt het eenvoudiger om de 5.1-set correct op te stellen zonder dat hij de kamer domineert.

Het Columa 200-pakket bestaat uit vier zuilluidsprekers (CL 200 FR), een technisch identieke centerspeaker (CL 200 C) en een efficiënte subwoofer met een volume van net geen 30 liter (T 800 SW), die voorzien is van een 150 watt krachtige versterker. De speakers zijn afgewerkt in de kleur walnoot.
 

Optisch en akoestisch passend
De zuilluidsprekers beschikken over hoogwaardige midrange drivers en een 19 millimeter grote dometweeter met neodymium magneet, wat voor een kristalheldere weergave moet zorgen. De centerspeaker is zowel akoestisch als optisch afgestemd op de vier zuilen, met het oog op een optimale verstaanbaarheid van dialogen.

De Teufel Columa 200 is combineerbaar met iedere gangbare av-receiver en is vanaf nu beschikbaar in de onlineshop van Teufel. Zoals wel vaker het geval is bij Teufel, is het prijskaartje een leuke verrassing. Je betaalt immers amper 549 euro voor de complete set.

Hieronder kan je de set alvast even bewonderen in een YouTube-filmpje:
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.