Beeld

Special: IFA 2011


Eind augustus streek FWD Magazine neer in Berlijn voor de 2011-editie van IFA, op zoek naar de laatste nieuwtjes van op de beursvloer. In deze special bundelen we al het nieuws dat daar te rapen viel in een handig overzicht.


In dit overzicht vind je verschillende soorten nieuwsitems. Onder de noemer 'Overzicht' bundelen we de verslagen van verschillende officiële persvoorstellingen, die onze reporters live vanuit Berlijn brachten. Via links in die verslagen kan je doorklikken naar losse nieuwsitems waarin je meer leest over elk onderwerp.

Daarnaast zijn er ook de dagoverzichten, die een chronologisch verslag brengen van de bedrijvigheid op IFA die dag. Niet elke fabrikant zet immers een complete persconferentie op touw om alle nieuwtjes te onthullen…

Wie het liever gewoon bij losse nieuwtjes houdt, kan daarvoor terecht bij de afzonderlijke nieuwsitems uit het onderstaand overzicht. En vergeet vooral onze hands-on items niet, zoals de review en videoreview van Sony's nieuwe S Android-tablet en de slideshow van Panasonic Viera Connect Workshop.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.