Mobile

Pioneer autoradio’s lusten schijfjes en USB


Met de DEH-140UB, DEH-140UBB en DEH-142UB lanceert Pioneer drie nieuwe cd-tuners die bestemd zijn voor de DIN-uitsparing in het dashboard van je wagen.

De nieuwe cd-tuners zijn instapmodellen waar een uitgesproken vriendelijke adviesprijs aan vastzit, met prijskaartjes van 109 tot 119 euro. Toch ontbreekt het de nieuwkomers niet aan mogelijkheden.

Naast de obligate radio-ontvanger met RDS hebben ze alledrie een cd-speler aan boord die raad weet met zowel wma- als mp3-bestanden.  . Op de voorzijde is ook nog een usb-poort aangebracht en een aux-aansluiting, zodat de meest uiteenlopende toestellen op de cd-tuners aangesloten kunnen worden.

Ruimte voor extra's
De geïntegreerde versterker levert een uitgangsvermogen van vier keer vijftig watt. Daarnaast zijn de nodige aansluitingen voorzien voor extra's zoals bijkomende versterkers, subwoofers en luidsprekers. De units kunnen ook verbonden worden met de originele afstandsbediening op het stuurwiel van de wagen.

Het verschil tussen de drie uitvoeringen zit 'm in de verlichtingskleur van het toestel: rood voor de DEH-140UB (109 euro), groen voor de DEH-142UB (109 euro) en een rode knop met blauwe verlichting voor de DEH-140UBB (119 euro). Daardoor sluit het design van de autoradio mooi aan bij de dashboardverlichting van verschillende autofabrikanten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.