Beeld

Philips LED-monitor dubbelt als tv

De nieuwe Philips 221TE2L is een LED-monitor die stiekem van twee walletjes eet: dankzij de ingebouwde tv-tuner dubbelt hij ook als televisie.

Met de nieuwe Philips 221TE2L zijn televisie en internet voortaan maar één klik van elkaar verwijderd. Deze monitor mikt immers niet alleen op computergebruikers, dankzij de ingebouwde tv-tuner (DVB-T) profileert hij zichzelf ook als een onopvallende tweede (of derde) tv.

Naast een HDMI- en VGA-aansluiting beschikt de kleine Philips ook over stereospeakers met SmartSound-technologie, zodat je van tv-programma’s kan genieten zonder dat de computer hoeft op te staan voor het geluid.

Schakelen tussen beide functies zou overigens erg makkelijk worden gemaakt dankzij de aanraakgevoelige bedieningstoetsen in de rand van het scherm.

De Philips 221TE2L heeft een schermdiagonaal van 22 inch en een native resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels (Full HD), terwijl de SmartContrast-ratio van 20.000.000:1 een prima zwartdetail moet garanderen.

het toestel is vanaf nu verkrijgbaar in de grotere elektronicawinkels, voor de adviesprijs van 229 euro. Een soortgelijk model (de 191TE2) zal in juni op de markt worden gebracht voor een prijs van 180 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.