Geluid

Panasonic presenteert veelzijdig muzieksysteem

De SC-HC 55 van Panasonic is een stereoset met enkele opvallende extra’s. De iPhone wordt alvast niet uit het oog verloren.

Naast een klassieke cd-speler en FM-radiotuner, heeft het compacte audiosysteem van Pioneer een aantal opvallende features in huis. Een daarvan is de glazen deur op de voorkant, die automatisch opent zodra je je hand er voor beweegt.

Achter de glazen deur gaat een universele iPod-dock schuil, die een digitale verbinding gebruikt met het oog op een optimale geluidskwaliteit.

Bluetooth met hulpje
Je iPhone – of om het even welk ander apparaat met draadloze Bluetooth-technologie aan boord – kan je ook draadloos met de SC-HC55 verbinden. ‘Bluetooth Remaster’-technologie compenseert in dat geval het lichte kwaliteitsverlies dat optreedt via deze draadloze transmissiemethode – het A2DP Bluetooth-profiel comprimeert muziek immers sowieso voor het de gegevens verzendt.

App-paraat
Een laatste leuke feature richt zich alweer op de populaire iOS-toestellen, in de vorm van – hoe kan het ook anders? – een app. Het gaat deze keer echter niet om een klassieke remote-app, maar om een toepassing voor de vTuner-internetradiodienst.

Installeer ze op je iPhone, en je kan op Panasonics SC-HC55 genieten van duizenden stations die via het internet toegankelijk zijn zonder je iOS-toestel in de dock te plaatsen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.