Geluid

Officiële Android-app voor Squeezebox

Ook Logitech vervoegt de alsmaar verder aangroeiende club van av-fabrikanten die apps ontwikkelen voor het Android-platform. De fabrikant maakt een gratis app beschikbaar voor bezitters van een Squeezebox-muziekstreamer met een Android-telefoon en -tablet. Daarmee tover je die laatste om in een luxueuze touchscreenremote.
 

Apps voor de bediening van een Squeezebox waren er al langer op de Android Market, zowel betalende als gratis versies – denk bijvoorbeeld aan het geweldige SqueezeControl. Maar een officiële app van Logitech bleef aanvankelijk uit.

Met de nieuwe ‘Logitech Squeezebox Controller for Android’-app speelt de fabrikant van de populaire muziekstreamers nu in op de snel toenemende populariteit van Android-toestellen.

Ruime inzetbaarheid
De Logitech Squeezebox Controller for Android beperkt zich niet tot de basics. Met de app kan je elke Squeezebox in huis bedienen, waarbij je alle menu’s rechtstreeks op het scherm van je telefoon of tablet te zien krijgt.

In de praktijk levert dit een fijnere gebruikservaring op, waarbij het zoeken naar specifieke tracks aanzienlijk sneller verloopt dan met een klassieke remote.

Meer informatie vind je op de Logitech-blog en de Logitech-website. De app downloaden kan via de Android Market.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.