Mobile

Monster en Nokia bouwen hoofdtelefoons


Nokia heeft deze week veel te vertellen over nieuwe Windows Phone 7-toestellen, uitgerust met een eigen muziekfunctie. Om daarvan te genieten, komt er ook een reeks felgekleurde hoofdtelefoons. De Finnen werken daarvoor samen met Monster.


Er zijn twee aparte hoofdtelefoons die samen door Monster en Nokia ontwerpen werden. De Nokia Purity HD-headset is een klassieke – nou, min of meer toch – on-ear hoofdtelefoon. Er wordt vooral gepronkt met design. Het ontwerp is zeer glad en futuristische aandoend, en kan plooien om de draagbaarheid te verbeteren. Naast een zwart model, komt er ook een felblauwe en –roze versie op de markt.

Niet toevallig zijn dat dezelfde kleuren waarin de nieuwe Lumia 800-smartphone van Nokia verkrijgbaar gaat zijn. Ook de in-ear Purity Stereo Headset is in die drie kleuren verkrijgbaar, plus een witte uitvoering.

Zowel de in- als on-ear hoofdtelefoons hebben knoppen om muziek te bedienen. Maar die werken volgens de specificaties enkel op Windows Phone 7-telefoons, niet op andere merken. Prijzen van de twee headsets zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.