Redactie

Man About Town

Hoe de tijd ongenadig vliegt: Ben Affleck, sinds enkele jaren in het verdienstelijke derde luik van zijn filmcarrière (na opeenvolgende periodes als stoplap in Kevin Smith-komedies en middelmatig steracteur), is alweer oud genoeg om een personage met een midlifecrisis te spelen.

In Mike Binders Man About Town speelt hij een succesvolle Hollywoodagent die het, ondanks het mooie leventje dat hij rond zich heeft opgebouwt, eventjes niet meer ziet zitten.

En wat doet hij dan: een Harley Davidson? Een Porsche? Een minnares? Nope, de klojo gaat een schrijfcursus volgen. Maar dan slaat het noodlot (of tenminste het tweede bedrijf van het scenario) toe: hij ontdekt dat zijn madam een verhouding heeft, en zijn emotionele schrijfsels worden gepikt door een geslepen journaliste.

Uiteraard, zo had je al begrepen, moet Man About Town het niet hebben van zijn slimme plot. Maar het introspectieve drama, geserveerd door tragikomediespecialist Mike Binder (‘The Upside of Anger’, ‘Indian Summer’) mag er alweer zijn.

Dinsdag 21 juni, 2BE, 22u30

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.