Geluid

Kleine budgetspeaker bij Teufel

Audiospecialist Teufel introduceert de VT 11, een erg compact setje speakers dat voor minder dan 100 euro de deur uitgaat.

Teufel hield één centraal uitgangspunt voor ogen bij de ontwikkeling van de VT 11 luidspreker: maximale techniek, minimale luxe. Verwacht dus geen hoogglans afwerking, opvallende kleurtjes of andere poespas.

Wat je wél mag verwachten bij deze kleine luidspreker, zijn hoogwaardige akoestische bouwonderdelen die verpakt zitten in een zakelijk en strak jasje.

Die aanpak heeft geleid tot een resultaat dat gehoord mag worden, aldus Teufel. Ondanks de erg compacte afmetingen van amper 20 bij 15,6 bij 26 centimeter (L x B x H), belooft de VT 11 met zijn 130 mm midrange woofer in een reflexbehuizing voor een pittige basweergave te zorgen. De hoge tonen worden door een 25 mm tweeter geproduceerd, duidelijk, helder en onvervormd.

Misschien nog het meest opvallend is de prijs die Teufel aan de nieuwe VT11 verbindt: je betaalt amper 99,99 euro voor een setje van deze luidsprekers. Daarmee lijken ze ideaal voor een tweede zone of als vervangspeakers voor een compacte miniketen.

Meer informatie vind je op de productpagina van de VT11 op de Teufel-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.