Mobile

JBL On Air iPod-dock met AirPlay

JBL’s On Air is een van de mooiere iPod-speakerdocks op de markt. En straks ook een van de meest functionele, want de Wireless-versie beschikt voortaan ook over Apple’s AirPlay-technologie.

Met de aankomende release van de On Air Wireless zet JBL’s opvallende iPod-speakerdock een duidelijke stap voorwaarts. De Wireless-versie beschikt immers over Apple’s AirPlay-technologie, die toelaat om muziek via Wi-Fi naar de speakerdock te streamen vanaf elke Mac of PC waar iTunes 10 op draait en vanaf elk iOS-toestel met iOS v4.2 (iPod touch, iPad en iPhone).

De muziek bedienen doe je met de gratis Remote-app van Apple, waarmee je iTunes bedient vanaf je mobiel toestel. Daarbij krijg je ook hulp van het kleurenschermpje dat centraal op de voorkant van de On Air Wireless staat: namen van nummers, artiesten en artwork worden netjes getoond.

Ook in de slaapkamer
Daarnaast blijft JBL’s On Air Wireless natuurlijk ook gewoon een klassieke speakerdock voor je draagbare muziekspeler. In de opvallende boog zitten maar liefst drie transducers die aangestuurd worden door een versterker met een vermogen van zeven watt per kanaal. Die combinatie moet instaan voor een rijk geluid.

De ingebouwde FM-radiotuner en dubbele wekfunctie zorgen voor nog meer functionaliteit, en natuurlijk doet de On Air Wireless ook dienst als lader voor je iPod of iPhone. Voor de volledigheid krijg je er nog een IR-afstandsbediening bij.

De JBL On Air Wireless wordt binnenkort verwacht en zal een adviesprijs dragen van 349 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.