Beeld

Denon voegt 3D Blu-ray-speler toe aan gamma

Denon heeft er een 3D-compatibele Blu-ray-speler bij: de DBP-2012UD. Naast Blu-ray’s en dvd’s lust deze speler ook SACD- en DVD-audioschijfjes.

De DBP-2012UD is een universele Blu-ray-speler die 3D-compatibel is, en bijgevolg ook over een HDMI 1.4-uitgang beschikt. Z’n universele roeping houdt in dat hij naast Blu-ray-schijfjes ook DVD-audio en DVD-video-schijfjes lust, aangevuld met cd’s en sacd’s.

Met het oog op die tweevoudige taak, stelt Denon een hoge beeld- en geluidskwaliteit in het vooruitzicht dankzij gescheiden audio- en videoschakelingen.

De tweekanaals analoge uitgang is uitgerust met high-bit D/A omzetters (32bit/192kHz), terwijl er ook een 7.1-uitgang aanwezig is voor analoge surround-uitvoer.

Netwerkverkeer toegestaan
Het gloednieuwe loopwerk kreeg een speciale coating  mee en moet instaan voor erg korte laadtijden bij het inlezen van schijfjes. Een Anchor Bay Technologies VRS high-bit video processor (ABT2015) staat in voor de beeldverwerking.

Voor het afspelen van computerbestanden staat er een usb-ingang ter beschikking, en daarnaast kan er ook over een thuisnetwerk van muziek, film en foto’s genoten worden – de DBP-2012UD is immers DLNA 1.5-compatibel. Ook een YouTube-client is van de partij.

De Denon DBP-2012UD maakt nog deze maand z’n opwachting en is verkrijgbaar in zwart of premium zilver. De officiële adviesprijs voor de Belgische markt is nog niet bekend, maar verwacht je aan een prijskaartje dat tussen 849 en 899 euro ligt.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.