Beeld

Cinedream verwelkomt filmliefhebbers

In het weekend van 29 en 30 oktober organiseert Cinedream in samenwerking met Universal Pictures en Prime een homecinema-event om 'u' tegen te zeggen. In het bioscoopcomplex van Utopolis (Mechelen) zal niet alleen hardware te zien zijn, maar alles wat een avondje film thuis tot een beleving maakt.


In een aangepast kader kan je kennismaken met de huismerken van Cinedream en hun nieuwste producten. De ploeg van Cinedream zal bezoekers met raad en daad bijstaan en het beste wat homecinema te bieden heeft voorstellen.

Meer dan hardware
Cinedream gaat er prat op de echte filmbeleving hoog in het vaandel te dragen. Vandaar dat er niet alleen 'hardware' op de beurs te zien zal zijn, maar alles wat een avondje film thuis tot een beleving maakt. Leuke extra's zoals knusse bioscoopstoelen en zelfs een popcorn machine worden bovengehaald om iedereen in de sfeer te brengen.

Eveneens het vermelden waard is dat de Chorus 800V 'Speciali Edition'-modellen van Focal te zien zullen zijn op het Homecinema Event. Het gaat om een aantal 800V-modellen die voorzien zijn van een hoogwaardige zwarte hoogglanslak, die in zeer beperkte oplage worden aangeboden.

Gratis toegang
Iedere filmliefhebber is welkom op zaterdag 29 oktober of op zondag 30 oktober vanaf 13 u voor het eerste Cinedream Homecinema Event van het nieuwe seizoen. De toegang is gratis.

Data: Zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2011, telkens van 13 tot 19u
Adres: Utopolis, Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.