Mobile

B&W presenteert C5 in-ear hoofdtelefoon

B&W heeft de smaak duidelijk te pakken: na de introductie van de P5 on-ear hoofdtelefoon, stelt de Britse fabrikant nu de C5 voor, een in-ear set.

Met de C5 presenteert B&W een in-ear hoofdtelefoon die gericht is op muziekliefhebbers die in alle omstandigheden topprestaties verwachten, of het nu tijdens het reizen, sporten of werken is.

Om aan die eis tegemoet te komen combineert de C5 een goede geluidsweergave met een innovatief design en hoogwaardige materialen, zoals aluminium.

Natuurlijk en ruimtelijk geluid
B&W zet daarbij in op een natuurlijk en ruimtelijk geluid, iets waarbij het microporeus filter in de C5 moet helpen. Dat fungeert immers als een diffuser.

Het ‘Tungsten Balanced Design’ moet voor een betere afdichting en bijgevolg ook een betere geluidsisolatie zorgen.

Op accessoirevlak kunnen we alvast meegeven dat B&W de C5 zal leveren met opbergtasje en een speciale iPhone-kabel, inclusief ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.

Vanaf augustus
Wie de C5 in huis wil halen moet nog even geduld oefenen, want de in-ear hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins ligt pas vanaf 15 augustus in de winkel. De adviesprijs bedraagt 179 euro.

Voor meer informatie, foto’s en filmpjes kan je terecht op de website van B&W. Een interview met de ontwerper van de C5 – Morten Warren – vind je hieronder.
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.