Geluid

ArtSound stelt nieuwe Flat inbouwspeakers voor

De Flat is de jongste telg in de familie inbouwluidsprekers van ArtSound. Deze speaker is nog platter en discreter dan zijn voorgangers, maar zou nog steeds voor een prima klank garant staan.

Na twee jaar onderzoek en ontwikkeling brengt ArtSound z’n nieuwe lijn inbouwluidsprekers op de markt: Flat. Zoals de naam al aangeeft, gaat het om een extreem platte speaker die na inbouw nog nauwelijks zichtbaar is in het interieur.

De breedte van het frame werd herleid tot nauwelijks één millimeter, terwijl de dikte nog maar vier millimeter bedraagt. De grille van de luidspreker komt ook een stuk verfijnder voor de dag: wanneer je er over wrijft, zou hij haast aanvoelen als zijde.

Natuurlijk draait het bij een luidspreker aan het eind van de rit om de klank die hij tentoonspreidt, en ook op dat vlak belooft de Flat veel goeds. ArtSound claimt immers dat de klank van de luidspreker lekker warm blijft.

Daarnaast zou de montage van de Flat in een wand of plafond ook betrekkelijk eenvoudig zijn: het frame klikt zichzelf vast met regelschroeven, de grille bevestig je er magnetisch aan.

De Flat van ArtSound is vanaf begin oktober beschikbaar in drie ronde (FL401, FL501 en FL620), één rechthoekige (FL301) en één vierkante (FL101) versie. De prijzen beloven bovendien uiterst haalbaar te blijven, zoals we van ArtSound gewend zijn.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.