Beeld

3D Full HD-projector voor thuisbioscoop bij BenQ

 

BenQ kondigt de lancering van de W7000 aan, de eerste 3D Full HD-projector van het merk. Het is de eerste projector die is erkend door de TÜV Rheinland met een 3D Full HD-certificering.

,

BenQ claimt dat de W7000 zal instaan voor zeer vloeiende 3D-beelden in Full HD (1.080p) dankzij DLP Link-technologie, wat meer rust voor de ogen moet geven. In combinatie met een hoge contrastratio van 50.000:1, een helderheid van 2.000 ANSI lumen, Rec. 709-kleurgamma, BrilliantColor-prestaties, VIDI-lichttechniek en HDMI 1.4a-connectiviteit belooft de nieuwe machine alvast uiterst compleet voor de daf te komen.

Mooi meegenomen is dat de W7000 3D-content weer kan geven zonder extra installatiebenodigdheden, dus zonder extra zenders of transmissie-apparaten. "Gewoon puur genieten van 3D-entertainment", aldus BenQ.

Ambitieus
De W7000 is uitgerust met BenQ’s eigen geoptimaliseerd optisch systeem om de beste helderheid en scherpte in elke Full HD-weergave te tonen. De projectielens bestaat uit glazen lenselementen en geeft veel meer beelddetails en betere helderheidsprestaties weer volgens de fabrikant.

De BenQ W7000 is daarnaast ontworpen om te voldoen aan het Rec. 709-kleurengamma voor meer kleurprecisie, wat een afspiegeling van het menselijk oog is. Rec. 709 kleurgamma is tegenwoordig één van de hoogste HD-videostandaarden bij professionele home projectoren.

BenQ's kleurbeheersysteem met onafhankelijk 3D-kleurcontrole, voorinstelmodus en gebruikersmodus, stelt de gebruiker in staat elke tint, contrast, helderheid, kleurtemperatuur, gamma en witbalans fijn te stellen voor de individuele 2D- en 3D-kijkbehoeften.

Dankzij de gerenommeerde ISFccc-kalibratie van de Imaging Science Foundation-service is het eenvoudig om professionele resultaten te krijgen met een perfect gekalibreerd beeldkwaliteit via twee geoptimaliseerde modi; ISF dag- en nachtmodus.

Bovendien is de W7000 uitgerust met brede lensverschuivingsmogelijkheden voor een gemakkelijk installatie in huis.

Net onder 3.000 euro
De adviesprijs van de BenQ W7000 bedraagt 2.999 euro inclusief BTW. Voor meer informatie over de BenQ W7000 kan je terecht op deze link.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.