Beeld

InFocus ScreenPlay 8600 ziet het groot

Voor fervente filmliefhebbers gaat er niets boven het reusachtige beeld van een projector. InFocus maakt die droom betaalbaar met de ScreenPlay 8600.
 

De ScreenPlay 8600 is een compacte, lichtgewicht Full HD-projector met een lichtopbrengst van 1.800 lumen, wat hem ook geschikt maakt voor ruimtes die niet compleet verduisterd zijn.

InFocus stelde alles in het werk om de ScreenPlay 8600 een prachtig plaatje neer te laten zetten, met een levensechte kleurweergave, realistische kleuren, fijn afgestelde grijswaarden en een hoge contrastwaarde (5.000:1). 

Om dat doel te bereiken wordt er gebruikgemaakt van de nieuwste generatie DLP DarkChip DMD en Unishape-technologie, waarmee ieder beeld gekalibreerd wordt. Het kleurwiel is een high-performance versie met zes segmenten (RGBCMY), dat bijgestaan wordt door PixelWorks DNX 10-bit videoprocessing voor een vloeiende beeldweergave,

Ook de verdere specificaties zien er indrukwekkend uit, met een hogekwaliteitslens met een brede throw-ratio, zoom- en focusmogelijkheden, uitgebreide menu-instellingen en een resem aansluitingen (waaronder twee HDMI 1.3-ingangen).

InFocus belooft een stille werking (26 dB) en een lange levensduur voor de projectielamp (4.000 uur in de ‘Eco’-stand), goed voor zo’n 2.000 films.

Maar misschien nog opvallender is het bescheiden prijskaartje. Voor de InFocus ScreenPlay 8600 betaal je immers maar 1.499 euro, waarmee hij meteen in het vaarwater van de grotere tv-schermen komt.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.