Redactie

Videoprojectoren Samsung en Sanyo leren kunstjes

Samsungs zakken zaten al vol met telefoons op het World Mobile Congres in Barcelona, maar deze filmprojector op zakformaat paste er nog net bij.

De MBP-100, die bedoeld is om aan te sluiten op een mobiele telefoon, kan beelden projecteren tot 20 inch diameter. Volgens Aving News Network, dat de minibeamer op de gevoelige plaat vastlegde, is het apparaat zo groot als een flink formaat sigarettenhouder en kan het video’s met het formaat van een speelfilm aan. Samsung wil de projector in maart uitbrengen op de Zuid-Koreaanse markt.

Sanyo, dat zich specialiseert in de fabricage van dit soort schermvertoners, gaat van klein naar kort met de PLC-XL50. Het apparaat kan vanuit de meest onmogelijke hoeken beelden vertonen, waardoor het op acht centimeter van de muur nog steeds twee meter beeld kan geven. De fabrikant zegt dat de projector dankzij de optische motor zowel op de grond als op het plafond zijn werk doet.

 

 

De PLC-XL50 is zelfs in staat om zijn beelden te vertonen op de tafel waar hij zelf op staat. Sanyo hoopt zichzelf zo in de kijker te spelen bij ontwerpbureaus en scholen. Omdat het bedrijf mikt op openbare ruimten, beschikt de projector over een ingebouwd audioalarm. Hieronder ziet u hoe deze merkwaardige videomachine zijn werk doet.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.