EISARedactie

EISA Hi-Fi Awards 2024-2025

De Expert Group Hi-Fi omvat diverse stereoproducten, zoals platenspelers, versterkers, luidsprekers en meer. Welke de beste zijn in hun categorie en voor 2024-2025 een EISA Award krijgen ontdek je in dit artikel. Onderaan de pagina vind je bovendien de pagina’s met de prijzen voor de Home Theatre Audio en Home Theatre Video expertgroepen.

EISA Awards

De EISA Awards erkennen nieuwe producten die de meest geavanceerde technologieën combineren met hoogst aantrekkelijke functies en eren deze als de beste in hun klasse. De prijzen worden toegekend in een samenwerking van 60 internationale tijdschriften en websites voor consumentenelektronica in 29 landen en zijn een goed ijkpunt voor degenen die de nieuwste hifi-modellen zoeken. In de Expert Group HI-FI is FWDMagazine.be / FWD Magazine deelnemend lid van EISA. Jamie Biesemans, die je natuurlijk kent als auteur van onze titels, is verantwoordelijk voor die categorie. De EISA Awards zijn voor de 41ste keer uitgereikt. Zoals elk jaar gebeurt dat op 15 augustus, eind september volgt er een formele ceremonie.

EISA Awards 2024-2025: HI-FI

Onderstaand het complete overzicht met winnaars uit de expertgroep HI-FI. Van de apparatuur die we in het afgelopen jaar al getest hebben vind je uiteraard een linkje naar de betreffende review. In de loop van de zomer vind je tot slot van alle prijswinnaars in deze categorie een uitgebreide recensie op onze website.

EISA BESTE KOOP STREAMING VERSTERKER 2024-2025

WiiM Amp
Als nieuwkomer in het ‘sluit luidsprekers aan en klaar’-segment valt de WiiM Amp op door zijn nette en compacte behuizing en de betaalbare prijs. Echt indrukwekkend zijn de uitgebreide functies en prestaties. De streamingmogelijkheden zijn heel compleet, van Spotify/Tidal Connect tot weergave via Roon, DLNA, AirPlay en de WiiM Home-app. Deze kleine versterker levert een groots geluid, dankzij zijn 2 x 60W klasse D-versterker en ESS Sabre DAC. Wil je meer? De WiiM Amp biedt spraakbesturing, een USB-poort voor externe opslag, tweeweg-Bluetooth voor het luisteren via koptelefoon, HDMI ARC-connectiviteit en uitgebreide EQ-instellingen via de app. Kortom, dit is een klein kastje met veel aantrekkingskracht!

EISA BESTE KOOP DRAADLOZE BOEKENPLANKSPEAKERS 2024-2025

PSB Alpha iQ
Ontworpen met zowel prestaties als gebruiksgemak in gedachten, is de PSB Alpha iQ het eerste actieve stereospeakersysteem dat het BluOS-platform integreert. Dit maakt het mogelijk om deel uit te maken van een multiroom-ecosysteem met gebruiksvriendelijke app-bediening en diverse muziekweergaveopties. Met extra aansluitingen zoals AirPlay, aptX HD Bluetooth, HDMI-ARC en MM-phono, biedt de Alpha iQ een moderne mix van bekabelde en draadloze bronnen, terwijl de prestaties even indrukwekkend zijn. De 2-weg driver-array in elke compacte behuizing, gecombineerd met onafhankelijke ingebouwde versterking, zorgen voor een gedetailleerd en gebalanceerd geluid. Kies voor een discrete installatie met de zwarte of witte afwerking, of maak de Alpha iQ tot het middelpunt van de aandacht met een van de drie opvallende kleuruitvoeringen!

Lees ook onze review van de PSB Alpha IQ

EISA ENTHUSIASTS VERSTERKER 2024-2025

Musical Fidelity A1
De A1 geïntegreerde versterker van Musical Fidelity neemt muziekliefhebbers terug in de tijd. Dit door het kenmerkende slanke ontwerp en veel van het oorspronkelijke ontwerp van de befaamde A1-versterker uit de jaren ’80 nieuw leven in te blazen. Het blijft een volledig analoge versterker met MM/MC phono, line-in en tape-loop aansluitingen, maar profiteert nu van zorgvuldig overwogen upgrades aan de voeding en interne koellichamen. Bovendien is er een handige Direct-modus toegevoegd die de voorversterkeromzetting omzeilt. Verder pakt deze 2 x 25W klasse A-versterker de draad op waar zijn voorganger was gebleven – opvallen door een organische, bijna buizenachtige presentatie die muziek op een opwindend ruime en expressieve manier weergeeft.

EISA VLOERSTAANDE LUIDSPREKERS 2024-2025

Monitor Audio Gold Series 300 6G
Monitor Audio past technologieën uit zijn high-end Platinum 3G- en Hyphn-modellen toe om een uitgebreide upgrade cadeau te doen aan de Gold 300-vloerstaander. De belangrijkste nieuwe kenmerken zijn de C-CAM midrange- en basdrivers met Hexagonal Diaphragm Technology (HDT) voor verbeterde stijfheid, en de kenmerkende Micro-Pleated Diaphragm III-tweeter van Monitor Audio. De gedetailleerde, uitgebreide hoge tonen van deze tweeter voegen een gevoel van ruimte toe aan de volle midrange en heerlijk diepe bas van de Gold 300 6G. Het is een verslavend geluid dat ervoor zorgt dat luistersessies voorbijvliegen. Het esthetische ontwerp is eveneens van topkwaliteit; want deze slanke vloerstaander ziet er schitterend uit in glanzend zwart, satijnwit of kunstmatig ebbenhoutfineer.

EISA HOOFDTELEFOONVERSTERKER 2024-2025

iFi Audio iDSD Diablo 2
Als de oorspronkelijke Diablo-koptelefoonversterker van iFi Audio een verfrissende wind was, zal dit tweede generatie model je omverblazen. De upgrades omvatten een modus voor MEMS-oortelefoons, Bluetooth 5.4 met aptX Lossless en de nieuwste implementatie van iFi Audio’s PureWave-gebalanceerd circuitontwerp. Bovendien heeft de Diablo 2 een nieuw metallic-rood chassis met groeven om de bureaustandaard in verschillende hoeken te ondersteunen. De flexibiliteit is indrukwekkend, zowel qua functionaliteit als qua compatibiliteit met koptelefoons. De Diablo 2 kan zelfs dienen als een externe DAC/voorversterker! Gebruik iFi Audio’s iEMatch-technologie voor gevoelige in-ears en wees gerust dat de 4.800 mAh-batterij van deze versterker met gemak veeleisende koptelefoons kan aandrijven, geholpen door ‘Turbo’- en ‘Nitro’-modi.

EISA HIGH-END HOOFDTELEFOON 2024-2025

Austrian Audio The Composer
Dankzij de decennialange ervaring van hun ingenieurs op vlak van koptelefoonontwerp heeft fabrikant Austrian Audio een vliegende start gemaakt met dit high-performance over-ear model. De klank van The Composer doet zijn naam eer aan, met op maat gemaakte 49 mm Hi-X drivers en open-back behuizingen die een muzikale, dynamische en gedetailleerde sound produceren, ideaal voor thuis of in de studio. Het comfort is ook van topklasse, met een lichtgewicht metalen frame, slimme mesh hoofdband en brede verstelbaarheid voor een perfecte pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik. De luxe bijgeleverde case bevat een complete selectie van kabels, waardoor je direct kunt genieten van de hoogwaardige prestaties van The Composer met elke DAC/versterker. Dit is een referentiehoofdtelefoon om te koesteren.

EISA HIGH-END LUIDSPREKERS 2024-2025

Wilson Audio The WATT/Puppy
Door nieuwe geavanceerde technologieën toe te passen op het WATT/Puppy ontwerp, is Wilson Audio erin geslaagd z’n meest iconische luidspreker opnieuw vorm te geven. De vormfactor mag dan ongewijzigd blijven – de WATT/Puppy heeft nog steeds een geïsoleerde tweewegbehuizing op een bassectie met dubbele driver – maar er is zoveel meer nieuw. De CSC-tweeter werd voor het eerst ontwikkeld voor het Alexx V-model, terwijl de woofers en mid-drivers afkomstig zijn van de duurdere Sasha V. Daarnaast zijn het crossover-netwerk, de op maat gemaakte kastmaterialen, de spike-assemblages en de nauwkeurige instelbaarheid van de hoofdeenheid allemaal geoptimaliseerd voor dit ene model. De prestaties overtreffen de verwachtingen: fenomenale bascontrole en kracht, expliciete details en eersteklas muzikaliteit. De WATT/Puppy is een triomf van audiotechniek.

EISA GEÏNTEGREERDE VERSTERKER 2024-2025

HiFi Rose RA280
Sinds HiFi Rose in 2017 zijn intrede deed in de hifiscène, heeft het bedrijf audiofielen verleid met een reeks producten die hoogwaardige techniek en prestaties combineren met een uniek gevoel voor stijl. De RA280 analoge geïntegreerde versterker is daarop geen uitzondering. Zijn elegante behuizing en voelbare bedieningselementen op het voorpaneel (en VU-meters) verbergen een innovatieve GaN FET-gebaseerde klasse D-versterkertrap die zijn specificatie van 2 x 250 W ruimschoots overtreft. In gebruik, via de gebalanceerde lijningang of de bewegende-magneet phonotrap, schittert de RA280 met een gedetailleerd, luchtig stereobeeld en een dynamisch, opwindend geluid dat je zal aanmoedigen de verlichte volumeknop verder door te draaien. De HiFi Rose-versterker steekt ver boven zijn prijskaartje uit.

EISA PREMIUM ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING 2024-2025

T+A R 2500 R
Traditionele hifi-filosofie zegt dat je voor de beste geluidsprestaties een audiosysteem moet opbouwen uit aparte toestellen. De R 2500 R van T+A bewijst het tegendeel. Deze alles-in-één versterker is ongegeneerd een premiumproduct, vertrouwend op dual-mono klasse AB-versterking, een op maat gemaakte voeding en een dubbele DAC-architectuur – waarbij DSD-ingangen afzonderlijk worden verwerkt door een op maat gemaakte 1-bit converter – om uw muziek met kracht en finesse af te leveren. Het is ook een echte multibronapparaat waarmee u cd’s kunt afspelen, genieten van FM/DAB+ radio of muziek kunt streamen via de gebruiksvriendelijke app van T+A of via de R 2500 R’s integratie van Roon. Dankzij de uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI-ingangen en -ARC, USB DAC, een hoofdtelefoonuitgang en Bluetooth-streaming, is hij klaar voor elk gebruikersscenario.

EISA PREMIUM LUIDSPREKER 2024-2025

SVS Ultra Evolution Pinnacle
Het hoogste luidsprekermodel in de Ultra Evolution serie van SVS is een echte intentieverklaring van de Amerikaanse fabrikant. De Pinnacle vloerstaander heeft alle kenmerken van een topmodel: een gebogen kastarchitectuur die inzet op time-alignment, een verbeterd tweeterontwerp met diamantdampcoating en niet minder dan vier 200 mm woofers die zijn geconfigureerd in ‘force-balanced’ paren. Dat geldt ook voor de prestaties. Dankzij de fijne afgewerkte kastconstructie en -versteviging, inclusief 25 mm dikke voor- en achterpanelen, creëert de Ultra Evolution Pinnacle enorme, atmosferische soundscaps die worden ondersteund door een diepe, energieke bas en doorspekt zijn met details – en dat alles zonder al te veel te vragen van de deelversterking.

EISA PREMIUM STREAMING VERSTERKER 2024-2025

Hegel H400
Deze prachtig gebouwde versterker is gebaseerd op Hegels eerdere H390 en brengt verbeteringen aan aan het streaming platform, de DAC en de voorversterkertrappen – plus de introductie van app-bediening – om een streaming versterker te leveren met een onmiskenbare aantrekkingskracht. Zoals we gewend zijn van het Noorse merk, is het uitgangsvermogen van de H400 enorm, waardoor dit een volleerde driver is voor ‘hongerige’ luidsprekers, terwijl zijn natuurlijke, transparante geluidssignatuur je muziek met gemak tot leven brengt. Alle genres zijn welkom, en dankzij streamingopties zoals Tidal Connect, Google Cast, UPnP en Airable radio/podcasts (plus de reeks bedrade ingangen van de H400) zul je geen moeite hebben om iets te vinden om af te spelen.

EISA PREMIUM DRAADLOZE BOEKENPLANKSPEAKERS 2024-2025

Triangle Capella
De Triangle Capella biedt muziekliefhebbers een hoogwaardige oplossing door een set draadloze boekenplank-/standaardluidsprekers te combineren met een WISA Stereo Hub die de installatie tot een fluitje van een cent maakt. De 192 kHz/24-bit Hub beheert zowel bedrade als draadloze bronnen (van USB en HDMI ARC tot Bluetooth, AirPlay, Chromecast en DLNA) voor weergave via de actieve 2-weg Capella. Het geluid valt op door de brede, vloeiende verspreiding dankzij de hoorngeladen dome-tweeter typisch voor Triangle en de rijke, gecontroleerde basweergave. De app-gebaseerde handmatige en automatische EQ kan indien gewenst worden gebruikt. Afwerkingsopties, waaronder het opvallende Astral Blue en Brown Nebula, zijn net zo knap als het Capella-systeem zelf.

EISA PREMIUM DRAADLOZE HOOFDTELEFOON 2024-2025

DALI IO-12
Naast de eerder met een EISA Award bekroonde IO-6 in het assortiment actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons van DALI, kiest de Deense fabrikant met de IO-12 voor een ‘True Hi-Fi’ benadering van onderweg muziek luisteren. Dit topmodel bouwt verder op DALI’s kennis van luidsprekerontwerp, en stuurt de 50 mm stijve papiervezeldrivers aan met een motorsysteem op basis van het eigen SMC-materiaal, terwijl de nieuwste ruisonderdrukkende en Bluetooth-technologieën, geconfigureerd door DALI-technici, de prestaties verfijnen. De IO-12 is een hoofdtelefoon met talloze talenten, waaronder afspelen in hi-res via USB-C en keuze uit drie ANC-modi, en verspreidt fijne details, een rijk middenbereik en een indrukwekkende bas, zodat je altijd terugkomt voor meer.

Lees ook onze review van de DALI IO-12

EISA PREMIUM DRAADLOZE LUIDSPREKER 2024-2025

Meridian Ellipse
Verderbouwend op de principes van Meridian’s DSP8000 XE en DSP9 torens – de vaandeldragers van het Extreme Engineering Programma – bewijst de Ellipse dat high-fidelity mogelijk is met een compacte, draadloze luidspreker. De combinatie van een trio actieve drivers met een krachtig DSP-platform zorgt voor een superieure helderheid, diepe bas en – indien nodig – een kamervullende output. Tot de streamingopties behoren AirPlay, Chromecast, Spotify Connect en Roon, samen met USB, optische en analoge ingangen voor bedrade bronnen. Meridian’s Ellipse is daarom indrukwekkend veelzijdig, een kenmerk dat wordt weerspiegeld door de reeks geluidsafstemmingsopties in de bijbehorende Control-app.

EISA STREAMER 2024-2025

Eversolo DMP-A8
Het gebeurt niet vaak dat een product een hele segment herdefinieert, maar de DMP-A8 van Eversolo doet precies dat. Binnenin de slanke aluminium behuizing is de nieuwste dual-chip AKM DAC-oplossing gekoppeld met een hoogwaardige R2R volumeregelaar, waardoor het een capabele voorversterker is, terwijl een reeks in- en uitgangen – van gebalanceerd analoog tot USB-B – de aansluiting van elke bron en de versterker verzorgt. Het kloppende hart van de DMP-A8 is een flexibel, op Android gebaseerd besturingssysteem met ingebouwde streamingdiensten, uitstekende ondersteuning van bestandsformaten en geavanceerde DSP-mogelijkheden, uitbreidbaar met apps van derden. En dit allemaal weergegeven op een prachtig kleurenaanraakscherm. Hoe je Eversolo’s streamer ook gebruikt, je muziek klinkt en ziet er geweldig uit!

Lees ook onze review van de Eversolo DMP-A8

EISA STREAMING VOORVERSTERKER 2024-2025

NAD Masters M66
Met de M66 heeft NAD audiofielen een voorversterker gegeven die geschikt is voor zowel streaming als het afspelen van vinyl – en een prima match vormt voor de machtige M23 eindversterker van de Masters-serie. Een groot aantal aansluitingen, waaronder HDMI-ARC en speciale MM- en MC-phonoingangen, geeft de M66 de flexibiliteit om op te vallen in een drukke markt, net als het 175 mm touchscreen display. Bedien NAD’s voorversterker via dit scherm of via de vernieuwde BluOS-app met zijn veelheid aan streamingdiensten. Als klap op de vuurpijl ondersteunt de M66 de aansluiting van maximaal vier subwoofers, vakkundig geïntegreerd via Dirac Live Bass Control. Dit opent de deur naar een enorme sprong voorwaarts in sonische prestaties en tilt een toch al prima klinkende DAC/streamer/voorversterker naar een nog hoger niveau.

EISA STREAMING VERSTERKER 2024-2025

Rotel RAS-5000
De RAS-5000 omarmt moderne streaming- en bruikbaarheidsfuncties, maar wijkt niet af van het ethos van ‘performance-first’ van de fabrikant. Dit maakt de RAS-5000 een gewilde toevoeging aan het assortiment van Rotel – en aan de markt van streaming versterkers in z’n geheel. De RAS-5000 stuurt luidsprekers zelfverzekerd aan dankzij zijn 2 x 160W klasse AB-uitgang en speelt alle muziekgenres met een sonische handtekening die een krachtige, maar toch soepele, evenwichtige benadering laat zien. De veelzijdige aansluitmogelijkheden maken ook indruk, met digitale ingangen zoals HDMI-ARC, USB-B en Wi-Fi/Ethernet die de hoogwaardige DAC voeden. Afspelen is een fluitje van een cent, via Rotel’s eigen app, een DLNA-speler of Roon. De kers op de taart van de RAS-5000 is de zorgvuldige bouw van de versterker en het informatieve kleurenscherm.

Lees ook onze review van de Rotel RAS-5000

EISA PLATENSPELER 2024-2025

Pro-Ject XA B
Er is iets magisch als je je vinylplaten ziet draaien boven de heldere acrylplint van de XA B. Op basis van meerdere Pro-Ject technologieën en gebouwd in Europa is dit een opvallende platenspeler én een zeer capabele. Het inerte chassis van de XA B herbergt schone stroomcircuits, een elektronische snelheidsregeling en een subplatter met extreem krappe lagertoleranties, wat zorgt voor soepele, betrouwbare prestaties. Een Pick it Pro Balanced cartridge van hoge kwaliteit is voorgemonteerd op een 10 inch toonarm voor gebruiksgemak, wat resulteert in een meeslepend geluid zonder installatieangst. En met de cartridge en de mini-XLR (gebalanceerde) uitgang die een upgrademogelijkheid bieden, is de XA B een uitstekende keuze voor vinylliefhebbers, nu en in de toekomst.

EISA AV MEUBEL 2024-2025

Blok Stax 2G
AV-meubels worden vaak over het hoofd gezien, maar ze spelen een cruciale rol bij het verkrijgen van de beste geluidsweergave van een audiosysteem, of het nu om stereo of multichannel gaat. Dit wordt perfect gedemonstreerd door de tweede generatie van Stax van Blok. Het combineert een slim en functioneel ontwerp met technologieën voor isolatie en resonantiebeheersing, waardoor je systeemcomponenten op de best mogelijke manier worden gehuisvest. De modulaire aanpak van Stax 2G maakt het eenvoudig om een rek op te bouwen dat precies aan je wensen voldoet, terwijl kabelbeheer even moeiteloos is. Verstelbare poten zorgen ervoor dat het lastig klusje  om je AV-meubel waterpas te plaatsen een fluitje van een cent is. Verkrijgbaar in meerdere afwerkingen, biedt Blok Stax 2G de ideale basis voor de beste geluidsprestaties.

EISA PREMIUM LUIDSPREKERREEKS 2024-2025

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature
Drie modellen uit de 700 S3-serie van Bowers & Wilkins krijgen een Signature-upgrade, wat resulteert in hoogwaardige luidsprekers die zowel hifi- als thuisbioscoopliefhebbers kunnen bekoren. De 702 S3 Signature vloerstaander, de 705 S3 Signature standmount en de HTM71 S3 Signature-center zijn voorzien van nieuwe crossover-netwerken en aansluitplaten, verbeterde driverophangingen en een tweeterrooster dat is afgeleid van de 800 D4 Signature-lijn. Deze weloverwogen upgrades worden aangevuld met prachtige Datuk Gloss- en Midnight Blue Metallic-afwerkingen, zodat de 700 S3 Signature-luidsprekers er net zo goed uitzien als ze klinken: levendig en dynamisch, met moeiteloze beeldvorming en fijne details. Voor stereomuziek of 5.1 films, deze luidsprekerfamilie levert het!

Lees onze review van de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2024-2025

CANVAS HIFI, CANVAS
Op het eerste gezicht lijkt de CANVAS een conventionele soundbar, maar het is veel meer dan dat. Hij is ontworpen voor gebruik met een tv of als een standalone HiFi-systeem, en combineert zijn stereo driver array en vierwegversterkertrap met innovatieve BACCH 3D-crosstalk-onderdrukking. Dit levert een prestatie die je favoriete muziek of filmcontent authentiek en op grote schaal afspeelt. Kenmerken zijn onder andere kamercorrectie, draadloos streamen en HDMI-eARC. De CANVAS is ook personaliseerbaar, met een decoratief voorpaneel dat verkrijgbaar is in hout- of textielafwerkingen. De afmetingen kunnen worden aangepast aan tv-schermen van 55 tot 77 inch, terwijl de hybride bevestiging van Canvas zowel installatie aan de muur als op een bureau mogelijk maakt.

EISA COMPACTE STREAMING VERSTERKER 2024-2025

Marantz MODEL M1
Laat je niet misleiden door het kleine formaat en minimalistische ontwerp van de MODEL M1. Dankzij het digitale klasse D-versterkergedeelte van 2 x 100W en een uitgebreide set functies, stuurt deze compacte versterker van Marantz voor zowel muziek- als tv-audio moeiteloos luidsprekers aan. De integratie van het HEOS-streamingplatform en -app, plus AirPlay 2 en Bluetooth, maken muziekweergave eenvoudig, terwijl HDMI-eARC, Dolby Digital-decodering en ondersteuning voor een subwoofer filmavonden met een 2.1-systeem nog spannender kunnen maken. En hoewel de MODEL M1 vele rollen kan vervullen – het compacte formaat past ook goed in CI-opstellingen – blijft vooral de uitstekende geluidskwaliteit trouw aan de erfenis van Marantz.

Lees onze review van de Marantz Model M1

 

EISA DRAAGBARE LUIDSPREKER 2024-2025

Morel Biggie
Met zijn speelse naam en brede selectie kleurafwerkingen is de Biggie van Morel een draadloze luidspreker met een leuke kant. De Biggie is klein van formaat en gemakkelijk draagbaar dankzij het lederen handvat en de ingebouwde oplaadbare batterij, maar de tweeweg driverconfiguratie – een tweeter van 25 mm en een woofer van 100 mm, elk met een eigen versterking – levert een groots, krachtig geluid. Handige functies zijn onder andere True Wireless Stereo (TWS) om twee Biggies te koppelen in een discreet tweekanaals systeem, snel opladen via een USB-C aansluiting en ondersteuning voor Auracast. Ook het design is indrukwekkend: de verlichte knoppen van de Biggie maken de installatie eenvoudig en houden je op de hoogte van de batterijstatus.

EISA COMPACTE DAC 2024-2025

iFi Audio GO Bar Kensei
De GO Bar Kensei combineert een USB-DAC- en hoofdtelefoonversterker in een broekzakvriendelijk ontwerp, en is daarmee ideaal voor audiofielen onderweg. Met behulp van de USB-C-aansluiting voor zowel voeding als hi-res-bestandsweergave, levert deze prachtige draagbare DAC van iFi Audio geweldige prestaties voor hoofdtelefoons via zijn 3,5- en 4,4 mm uitgangen, zowel voor IEM’s als voor conventionele over-ear modellen. De hoge kwaliteit van de hardware en de integratie van JVCKenwood’s K2HD-verwerking zijn cruciaal voor het herstellen van de natuurlijke klank van digitale opnamen. Bovendien biedt de GO Bar Kensei een keuze uit filters en analoge EQ-voorinstellingen om het geluid verder te verfijnen, allemaal aangegeven door statuslampjes op het stijlvolle, geborstelde aluminium ontwerp.

We hopen dat de EISA Awards ook in 2024-2025 je kunnen helpen als leidraad wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tv, soundbar, luidspreker, draaitafel of ander AV-product. Hieronder vind je de links naar de drie expertgroepen en hun awards. Wil je weten wie er nog deel uitmaakt van EISA? Check dan de EISA-website op eisa.eu.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *