FWD Magazine

Het nieuwe FWD Magazine #95 is er!

FWD Magazine 95 ligt op je te wachten in de winkel (of je brievenbus, trouwe abonnee?). In dit dik nummer ontdek je weer een reeks primeurs, uitgebreide showverslagen en een achtergrondartikel over Bluetooth-streaming. Bluetooth, slechte geluidskwaliteit? Daar komt binnenkort verandering in.

In dit nummer komen er heel uitlopende oplossingen aan bod om beter tv-geluid te krijgen. In de uitgebreide test van de Marantz Cinema 70s nemen een uniek product in de AV-receiverwereld onder de loep: superslank én toch in staat om een Dolby Atmos-opstelling aan te sturen. Een niveau (of drie) hoger zit de Primare SPA25, die we in primeur hebben getest. Deze high-end AV-receiver is het eerste surroundproduct van het Zweedse merk in vele jaren. Het is meteen iets bijzonder geworden, met bijzonder veel echt vermogen aan boord. Veel kabels en speakers niet je ding? Expert Martijn testte als een van de eerste de Ambeo Plus Soundbar van Sennheiser. Het is verbluffende technologie die het merk in huis heeft, ontdekten we zo. Een vierde optie voor beter tv-geluid – en veel meer? De JBL 4305P, actieve luidsprekers die je makkelijk aan je tv kunt hangen en die muziek rijk aan dynamiek afspelen.

Smarthome verliezen we niet uit het oog. In een eerste review van de Nuki Keypad bekijken we een handige accessoire voor de populaire slimme deursloten. Het overzicht van de beste smarthomeproducten van het voorbije jaar helpt je misschien ook iets nuttig te vinden om je woning én de tuin slimmer te maken. Terwijl de robotgrasmaaier zich bezig houdt met het gazon rustig naar muziek luisteren? Check dan de review van de Bowers & Wilkins Px8 of de primeurtest van de Sennheiser IE200.

Op beeldvlak bekijken we drie televisies die misschien niet bovenaan je verlanglijstje staan. Maar misschien wel onterecht. Zo is de Hisense 55A85H een OLED met een prijskaartje dat niet afschrikt. Ook van Panasonic en LG geven we aandacht aan modellen die vaak uit de schijnwerpers blijven.

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

FWD Magazine 95 bevat uiteraard nog veel meer! Ga hem dus snel halen of bestel hem hier. Wil je in de toekomst als eerste het magazine ontvangen zodat je in alle rust reviews en achtergronden kunt lezen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Zo mis je echt niets! Een los nummer kopen kopen kan natuurlijk ook!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *