Redactie

FWD Magazine #82 ligt nu in de winkel

Een echte blikvanger in dit nummer is de unieke review van de Denon AVC-A110, een exclusieve 13.2 AV-receiver die het Japanse merk ter ere van zijn 110de verjaardag in beperkte oplage op de markt brengt. Zoek je iets toegankelijker? Dan raden we je de test – in preview, uiteraard – van de Yamaha RX-V6A aan, de eerste nieuwe AV-receiver dat het Japanse audiomerk in 2020 in de winkels legt. Mooi design, ook. 

Televisies – groot én klein – staan uiteraard in de kijker. Ben je op zoek naar een OLED die geschikt is voor een kleinere woonkamer of een slaapkamer? We zetten de eerste 48-inch OLED-tv’s tegenover elkaar en zoeken uit welke de beste is. Onze beeldexpert Eric bekijkt ook een machtig topmodel van Panasonic en vraag zich af: “Is dit dé referentie voor de nabije toekomst?”.  

Ook op audiovlak bevat FWD Magazine 82 heel wat primeurs. Een review van de LS50 Meta’s van KEF bijvoorbeeld. De LS50 is een van de meest verkochte luidsprekers in het nieuwe millennium. Wat brengt de langverwachte opvolger, uitgerust met het mysterieus klinkende metamateriaal? Andere primeurs op audiovlak zijn de compacte en betaalbare Dali Oberon 1C-speakers die je draadloos verbindt met je tv en hifi-kwaliteit bieden. Ook de Bowers & Wilkins 607 Anniversary Edition is een interessante optie als je in de woonkamer met een bescheiden speakerset toch een goede geluidskwaliteit wil beleven. 

Wil je het qua muziekbeleving echt helemaal anders aanpakken? Misschien moet je dan de review van de Nest Audio lezen. Google probeert opnieuw Sonos te beconcurreren. Maar slaagt de internetgigant daarin? 

In dit nummer vind je uiteraard weer een uitgebreide update over het FWD Smart Living Project. Overweeg je om smarthometoestellen mee te nemen in een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan vind je in deze reeks heel wat nuttige inzichten en tips, gebaseerd op real-life ervaringen. Smarthome is ook veel meer dan slimme lampen of deurbellen. Er zijn veel manieren waarop intelligente apparaten je kunnen helpen. Case in point: smarthome-expert Martijn Chel zocht én vond een manier om zijn huisdier tijdens vakanties op een veilige manier eten te geven. Zo, dat is weer een zorg minder! 

In FWD Magazine willen we niet enkel over de nieuwste producten praten, maar je ook de uitleg geven zodat je zelf ook de juiste keuzes kunt maken. Het Smart Living Project is daar een mooi voorbeeld van, in dit nummer vind je daarnaast ook een uitgebreid achtergrondstuk over de verschillen tussen de Xbox Series X en de PlayStation 5. Raak je echt niet uit het kluwen van HDMI-kabels? In FWD82 wordt HDMI van naald tot draad – excuus voor de woordgrap – uitgelegd. 

Kortom, het nieuwe nummer van FWD Magazine staat weer garant voor heel wat leesplezier. Je vindt FWD82 nu in de kiosk. Of neem nu een abonnement, en dan krijg je toekomstige nummers veilig én snel in de bus aangeleverd!
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.