Redactie

Adv: Black Deals bij Teufel – XXL-korting met topaanbiedingen

De maand november staat in het teken van hoge kortingen bij Teufel! Tijdens de maand november krijg jij korting tot wel 43 procent op diverse audioproducten als koptelefoons, stereospeakers, bluetoothspeakers en soundbars.

Van 12 tot en met 27 november vind je de Black Deals bij Teufel. Blijf ons volgen gedurende de maand november, want we brengen je in deze maand nog veel meer topaanbiedingen met hele scherpe kortingen. Houd de site ook na de Black Deals in de gaten.

Topaanbiedingen van Teufel tijdens de Black Deals

Tijdens de Teufel Black Deals ontvang je de gratis in-ears Move Pro t.w.v. 129,99 euro op een geselecteerd aantal producten. Deze hoogwaardige in-ears geven een natuurlijke high definition sound met een pure lage bas dankzij Neodymium HD-drivers. Ook beschikken deze in-ears over een goede geluidsisolatie, geïntegreerde afstandsbediening en een handsfree functie. De gratis Move Pro in-ears ontvang je bovenop de al gereduceerde prijs tijdens de Black Deals. Op de productpagina’s zie je direct of je de gratis in-ears ontvangt bij aankoop van dat product. Wees er echter snel bij!

Je ontvangt de gratis in-ears bij je aankoop tijdens de periode van 12 tot en met 18 november. De korting op audioproducten gaat ook na deze periode door. Je profiteert van maximaal 43 procent korting gedurende de hele Black Deals van 12 tot en met 27 november. Tijdens de Black Deals profiteer jij van XXL-kortingen met deze topaanbiedingen:

Koptelefoons

Teufel Real Blue NC
Deze noise-cancelling koptelefoon laat je genieten van je favoriete muziek in alle stilte dankzij de actieve onderdrukking van omgevingsgeluiden. Deze bluetooth noise cancelling koptelefoon koop je nu met 43% korting. Je koopt deze koptelefoon tijdens de Teufel Black Deals van 229,99 euro nu voor 129,99 euro. Bekijk deze aanbieding.

Teufel Airy True Wireless
De draadloze in-ears met lineaire HD-neodymium drivers laten je tot meer dan 25 uur genieten van muziek. Je koopt deze spatwaterdichte draadloze oordopjes tijdens de Black Deals met 21% korting. Van 149,99 euro nu voor 119 euro. Bekijk deze aanbieding.

Stereo speakers

Teufel Ultima 40
Deze vloerstaande luidsprekers zijn een echte bestseller. Deze hifi towerspeakers leveren de beste sound voor de beste prijs. Koop ze nu met 30% korting. Van 499,99 euro nu voor 349,99. En tussen 12 en 18 november ontvang je gratis in-ears bij aankoop van de Ultima 40. Pak die korting!

Bluetooth speakers

Teufel Boomster
De Teufel Boomster brengt de legendarische boombox terug. Pak deze bluetoothspeaker met DAB+ nu met 43% korting. Van 349,99 euro nu voor 199,99 euro. Bekijk deze aanbieding.

Boomster Go
De Teufel Boomster Go brengt je muzikale begeleiding in pocket-size. Deze bluetooth speaker is verkrijgbaar in vijf kleuren en overleeft zelfs een korte duik dankzij de stootvaste en waterdichte rubberen behuizing. Tijdens de Black Deals koop je de Boomster Go met 30% korting. Van 99,99 euro voor 69,99 euro. De zwarte variant kost een tientje meer. Bekijk deze aanbieding.

Soundbar/Home Cinema

Ultima 40 Surround 5.1-set
De Ultima 40 Surround 5.1-set brengt je veel surround voor weinig geld met de populaire Ultima 40-vloerstaanders als middelpunt. De set komt tevens met twee Ultima 20 speakers voor het rearbereik, een centerspeaker en een subwoofer. Tijdens de Teufel Black Deals koop je deze 5.1-set van 999,99 euro nu voor 749,99 euro met gratis in-ears in de periode van 12 tot en met 18 november. Pak die korting!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.