Redactie

Nu verkrijgbaar: FWD Magazine #76

Uiteraard staat FWD Magazine #76 zoals altijd propvol tests, achtergronden en nieuws op vlak van smarthome, homecinema, tv en meer.  We leggen in dit nummer onder meer de indrukwekkende Philips 65OLED984 op de pijnbank, uitgerust met de beste beeldtechnologie van Philips én met een audio-oplossing van Bowers & Wilkins. Een geslaagd huwelijk? Onze beeldexpert Eric heeft het helemaal uitgezocht.
 
Wie op zoek is naar een mooie oplossing op vlak van tv-geluid heeft meer keuze dan ooit. In FWD Magazine #77 testen we daarom een aantal diverse mogelijkheden. De Samsung HW-Q90R brengt de nieuwe Dolby Atmos- en DTS:X-technologieën naar een soundbar die wel heel dicht bij een ‘echte’ surroundopstelling komt. De Yamaha CX-A5200 en MX-A5200 is het andere uiterste: een combinatie van voor- en eindtrap voor een ultieme thuisbioscoop met zoveel kanalen als je wenst. Voor wie iets meer ‘down to earth’ zoekt, is er ook onze test van de Denon AVR-X3600H – een receiver die veel meer is dan een lichte update van het model van vorig jaar.
 
Over thuisbioscopen gesproken: heb je een scherm van een merk zonder Ambilight, maar ben je stiekem wel jaloers op je buur met zijn kleurrijke Philips-tv? De Hue Play HDMI Sync Box belooft ook jouw scherm iets Ambilight-achtig te cadeau te doen. Maar werkt het wel echt? Tijdens het testen bleek het toch niet zo vlot te verlopen…
 
8K is zonder twijfel de grote hype in tv-land. Dat merk je ook de 8K-televisies die je in dit en eerdere FWD Magazine-nummers getest zag worden. Maar is 8K ook echt enkel iets voor ultragrote schermen? Dat dachten we eerst ook, maar na de 8K Summit die eerder dit jaar in New York plaatsvond en die FWD bijwoonden is onze mening toch wat aangepast. In een uitgebreid verslag van de summit praten we je helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en research op vlak van 8K.
 
Op termijn wordt elke thuis wel een smarthome, daar zijn we zeker van. In nummer 76 nemen we een paar producten in het vizier waar je misschien bij die term niet meteen aan denkt. Een slimme tandenborstel van Oral-B bijvoorbeeld. Of de nieuwe Netatmo Presence-sensor.
 
Is dat alles? Natuurlijk niet! FWD Magazine #76 zit propvol interessante leesvoer, met tests van de machtige Hegel H390, een wereldprimeur van Audio-Technica, de knappe Mu-So Qb van Naim Audio, de indrukwekkende OnePlus 7T Pro, en nog veel meer.
 
Wil je ook geen enkel FWD-nummer missen? Neem dan een abonnement en ontvang als eerste de nieuwste editie op je deurmat. FWD Magazine verschijnt zes keer per jaar en tegen het jaareinde publiceren we het grote Jaarboek – allemaal inbegrepen in het abonnement! 
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.