Redactie

FWD Magazine #69 nu verkrijgbaar

Het nieuwe FWD Magazine is er, veel dikker dan normaal! Nummer 69 staat zoals altijd propvol interessante vergelijkende dossiers, tests, achtergronden en een speciale WK-bijlage. Niet te missen vakantielectuur dus!

FWD Magazine In dit nummer ontdek je welke smartphones de beste camera bezitten en welke compacte soundbars ondanks hun kleine formaat toch geweldig geluid leveren. Zoek je een versterker dat meteen een heel systeem kan vervangen? In het dossier super-geïntegreerde versterkers bekijken we vier toestellen met waanzinnig veel functies en mogelijkheden.

Uiteraard staat de nieuwe FWD ook vol met tests van de nieuwste en belangrijkste producten. Je ontdekt onder andere wat onze redactie vindt van de Samsung QE65Q9FN, HEOS HomeCinema HS2, Denon AVC-X8500H, AKG N5005, Samsung Galaxy S9 Plus, Ring Video Doorbell 2 en de Monitor Audio Studio. Wil je meer weten over de techniek achter audio- en videoproducten? Lees dan de in-depth achtergrond over de werking van een DAC.

Wat komt er in de komende maanden allemaal aanop vlak van hifi? Om dat te weten te komen trokken we met de redactie naar High End München. Het volledige verslag lees je in dit nummer, net zoals wat we ontdekten toen we naar Maidstone in het Verenigd Koninkrijk reisden om achter de schermen te loeren met KEF.

Het mag buiten misschien stralend weer zijn, toch wil je niets missen van het WK. Daarom hebben we in een speciale WK-bijlage de nodige tips en uitleg verschaft over hoe je altijd en overal in de beste kwaliteit van voetbal kunt genieten. Ja, we vertellen je zelfs hoe je televisie beter kan ingesteld worden voor voetbalmatches!
[form id=”11″]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.