Redactie

Samsung Galaxy S7 wordt met 360°-video gelanceerd

Op zondag om 19:00u organiseert Samsung het Unpacked Event 2016, waar naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van de Galaxy S6 wordt voorgesteld. En voor het eerst wordt de onthulling met een 360 graden video gestreamd.

Met de 360°-video kun je in combinatie met een VR-bril zoals de Galaxy Gear het event ‘live' bijwonen. Het versterkt de geruchten dat Samsung op MWC ook nieuws gaat brengen op virtual reality-vlak. Samsung heeft al de Gear VR-bril, die samen met Oculus ontwikkeld werd en die werkt in combinatie met een compatibele Samsung-smartphone die je in de bril schuift.

 

,

Via – al dan niet opzettelijk – gelekte filmpjes wordt geïnsinueerd dat de Galaxy S7 waterbestendig zal zijn, een 12-megapixel camera heeft en dat de microSD-slot terug is. Een reclamespot die de Indonesische afdeling van Samsung te vroeg online zou hebben gezet, toont mogelijk een S7 Edge die draadloos oplaadbaar is.

De voorverkoop van het nieuwe vlaggenschip start waarschijnlijk op 21 februari aanstaande, kort na de officiële onthulling. Wellicht komen er opnieuw twee versies, waaronder een Edge-versie met een afgerond scherm.

De live-stream zal via deze link te volgen zijn.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.