Redactie

Harman introduceert nieuwe Go + Play Bluetoothspeaker

De zon begint weer volop te schijnen en dus komen er weer veel nieuwe draadloze speakers op de markt. Wij stellen aan u voor: de vernieuwde Harman Kardon Go + Play, voor iedereen die niet alleen wil genieten van muziek, maar dat ook graag in stijl doet.

,

De Go + Play ziet er, met zijn roestvrijstalen handvat en subtiele(re) design, namelijk erg stijlvol uit. Erg handig is bovendien dat de speaker via Bluetooth verbinding kan maken met drie devices tegelijk, zodat meerdere personen de Go + Play kunnen gebruiken. Of jij alleen vanaf je telefoon, tablet en laptop, natuurlijk. 

,

De batterij zou tot acht uur mee moeten gaan en is ook geschikt om je mobiele apparaten mee op te laden, via een USB-poort natuurlijk. Erg handig, want dan zit je niet snel zonder je favoriete muziek en je kunt urenlange telefoongesprekken houden. De Go + Play is namelijk ook uitgerust met een ingebouwde microfoon en echo- en geluidsonderdrukking.

,

Maar misschien wel het grootste pluspunt is dat je Go + Play kunt koppelen aan een andere draadloze speaker van Harman Kardon voor een grootser geluid. Er wordt helaas niet bijgezegd of je daarvoor wél een kabel nodig hebt, maar wij hopen (en verwachten stiekem een beetje) van niet. 

,

De Harman Kardon Go + Play is vanaf 10 mei verkrijgbaar in het zwart en wit. De adviesprijs ligt op 299 euro. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.