Geluid

Bluesound en NAD worden Roon Ready

Zowel Bluesound als NAD, merken die allebei gebruik maken van besturingssysteem BluOS, zullen nog voor het eind van 2016 Roon integreren.

Dat valt te lezen in een persbericht van Lenbrook, de groep boven Bluesound en NAD. Roon-integratie zou in dit geval betekenen dat gebruikers van de muziekbibliotheek-software direct kunnen verbinden met hun NAD en Bluesound apparaten, terwijl ze gewoon de Roon app kunnen blijven gebruiken.

Hoewel de eigen BluOS Controller app al enorm verbeterd is ten opzichte van de eerste versies, is het qua functionaliteit niet te vergelijken met Roon. Hierbij is het namelijk mogelijk om letterlijk alle connecties tussen artiesten, componisten, uitvoerende muzikanten én producers te ontdekken om kennis te maken met nog meer muziek. In combinatie met de hardware van Bluesound en NAD moet je dus al je favoriete oude én nieuwe muziek in hoge resolutie door je hele huis kunnen afspelen.

“We zijn trots om partner te worden van Roon, het is een integratie die enorm veel werd aangevraagd door onze gebruikers,” aldus Greg Stidsen, Director of Technology and Product Development bij Lenbrook. “Het is een samenwerking die de ervaring van het genieten en ontdekken van muziek voor onze gebruikers absoluut versterkt.”

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.