Redactie

Win: 5 x een Blu-ray van The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Met The Five Armies levert regisseur Peter Jackson de derde en laatste deel van The Hobbit-trilogie. Spektakel gegarandeerd in deze film, dat vanaf de eerste minuut een razend tempo aanhoudt en je recht naar een ongelooflijke climax voert.

In de twee vorige delen van The Hobbit maakten we kennis met Bilbo Baggins, die – met een duw in de rug van tovenaar Gandalf – op een tocht vertrekt om het verloren dwergenrijk onder de Lonely Mountain te heroveren op de gevreesde draak Smaug.

Precies die snodaard – een knappe computeranimatie met stem van Benedict Cumberbatch – staat centraal in de eerste minuten van The Hobbit: The Five Armies, die naadloos aanpikt bij de spannende cliffhanger van het vorige deel, 'The Desolation of Smaug'. Maar afrekenen met Smaug is nog maar het begin en Bilbo beleeft nog aardig wat avonturen vooraleer hij kan terugkeren naar de Shire.

Dankzij de acteertalenten van Martin Freeman, Ian McKellen, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Cate Blanchett en nog meer leden van de cast is de laatste Hobbit een spannende film geworden. Dat Jackson er voor gezorgd heeft dat deze kaskraker propvol spectaculaire visuele effecten zit, dat moeten we je wellicht niet vertellen.

Wil je ook graag The Hobbit: The Battle of the Five Armies in je eigen woonkamer bekijken? Speel dan mee met onderstaande wedstrijd en maakt kans op één van vijf Blu-rays van deze filmtopper!

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.