Beeld

Volledige trailer voor SPECTRE

Geheim agent James Bond 007 (Daniel Craig) komt oog in oog te staan met de leider van het mysterieuze SPECTRE (Christoph Waltz). Bekijk de eerste volwaardige trailer voor de 24ste Bond-film en de naar eigen zeggen laatste van regisseur Sam Mendes (Skyfall).

Dit keer komt Bond door een kryptische boodschap uit zijn verleden via Mexico City terecht in Rome. Daar ontmoet hij Lucia Sciarra (Monica Bellucci); de beeldschone weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert een bijeenkomst van een geheimzinnige organisatie die bekend staat als SPECTRE en geleid wordt door een zekere Oberhauser (Christoph Waltz) – iemand die een persoonlijke connectie blijkt te hebben met Bond. In Londen vecht de nieuwe M (Ralph Fiennes) ondertussen voor het voortbestaan van MI6.

Moneypenny (Naomie Harris) en Q (Ben Whishaw) worden in het geheim door Bond ingeschakeld om hem in contact te brengen met Madeleine Swann (Léa Seydoux), de dochter van zijn oude vijand Mr White (Jesper Christensen), die in de laatste scène van Casino Royale door Bond gevangen werd genomen en uiteindelijk stierf in de opening van Quantum of Solace. Het lijkt er dus op dat ook de Quantum-oranisatie uit de eerste twee Craig-films nog niet door de makers vergeten is. SPECTRE verschijnt op 6 november in zowel de Belgische als de Nederlandse bioscopen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.