Beeld

Trailer voor The Martian

Na Alien en Prometheus neemt Ridley Scott (Blade Runner) ons opnieuw mee de ruimte in. En dit keer niet naar een onbekende planeet. In The Martian moet Matt Damon zien te overleven op Mars. Vanaf 2 december in de Belgische bioscopen.

Damon speelt een astronaut die achterblijft op Mars wanneer de rest van zijn crew denkt dat hij dood is en terugkeert naar aarde. Hij moet jarenlang alleen zien door te brengen op de onbewoonbare planeet, in de hoop dat hij nog ooit gered zal worden. The Martian is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Andy Weir en werd door Drew Goddard (bekend van de Daredevil-serie op Netflix) bewerkt tot filmscript.

Een soort Cast Away, maar dan op een desolate planeet dus. Regisseur Ridley scott strikte behalve Damon nog meer interessante namen. Onder meer Kristin Wiig (Bridesmaids), Jessica Chastain (ook met Damon te zien in Interstellar), Jeff Daniels (The Newsroom), Kate Mara (House of Cards) en Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) hebben bijrollen. Scott begint binnenkort overigens aan de opnamen van Blade Runner 2.


Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.