Geluid

The Avengers krijgen hoofdtelefoons

Earths Mightiest Heroes komen rondom je oren te zitten. SMS Audio, het merk van rapper 50 Cent, heeft samen met Marvel nieuwe Avengers-koptelefoons ontwikkeld. Eerder maakten ze al Star Wars-koptelefoons met Lucasfilm.

Superkrachten zitten weliswaar niet inbegrepen, maar je kunt tenminste je favoriete personage vertegenwoordigen. In eerste instantie kun je kiezen uit designs geïnspireerd door Iron Man, Black Widow en Captain America. Elke koptelefoon heeft een 3D-relief aan de buitenkant van de oordeksels. Modellen gebaseerd op Hawkeye, Thor en de Hulk laten nog even op zich wachten.

De Iron Man-versie heeft onder meer een Arc Reactor aan de buitenkant, terwijl de Black Widow-edtie daar het symbool van de femme fatale heeft zitten. De Captain America-versie is in de kleuren van het uniform van de supersoldaat en heeft zijn onbreekbare schild op de oordeksels.

Alle designs zijn opvouwbaar en bestand tegen zweet en water. De snoer is los te koppelen en ze worden elk geleverd in een eigen unieke verpakking. Op de Europese prijzen is het nog even wachten, maar in Amerika zullen ze per stuk 99 dollar gaan kosten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.