Geluid

Sonos presenteert software-updates

Twee maanden geleden liet Sonos gebruikers al wat nieuwe software en features uittesten. Aan de hand van hun feedback worden de definitieve updates, met nieuwe streamingmogelijkheden en geluidsverbeteringen, nu aan iedereen gepresenteerd.

De eerste update werd doorgevoerd aan de hand van de feedback van gebruikers. Volgens Sonos shufflen hun gebruikers graag hun playlists, zodat ze steeds weer nieuw lijken, maar toch zouden ze ook graag op de hoogte te zijn van het volgende en vorige nummer. Om dit gemakkelijker te volgen, worden met de nieuwe update de geshuffelde tracks voortaan visueel weergegeven.

Gebruikers kunnen nu de Google Play Music-radiostations uitproberen. Deze stellen playlists samen op op basis van jouw stemming of het tijdstip van de dag, hoewel deze functie in eerste instantie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Ierland. Ook kun je een nieuw radiostation starten op basis van een artiest, album of nummer waar je naar luistert.

Andere nieuwe features voor Google Play Music omvatten radiostations gebaseerd op jouw luistergeschiedenis, de mogelijkheid om nummers aan je bibliotheek toe te voegen of eruit te verwijderen en automatische afspeellijsten op basis van beoordeelde nummers of bestaande afspeellijsten.

Ook zijn er nieuwe updates voor Tuneln, een van de meest populaire muziekdiensten van Sonos met meer dan honderdduizend radiostations van over de hele wereld. De belangrijke updates van Tuneln zijn onder andere een verbeterde navigatie, album art en design. Ten slotte brengen de updates ook goeds voor de Sonos-speakers: luister naar verbeterd geluid van de PLAY:1 en koppel nu draadloos een SUB en achterspeakers aan je PLAYBAR.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.