Geluid

Sennheiser wint EISA-award voor hoofdtelefoon

De Momentum-reeks van Sennheiser werd eerder dit jaar helemaal vernieuwd. En met succes: de M2 hoofdtelefoon van het merk werd onlangs onderscheiden met een EISA-award voor beste hoofdtelefoon. Wij gaven de hoofdtelefoon eerder al een zeer positieve recensie.

De Momentum 2 over-ear headphone bouwt het succes van Sennheisers oorspronkelijke Momentum-model nog verder uit. De oorschelpen van deze vernieuwde versie zijn een stuk groter en hij heeft nu een inklapbare hoofdband om hem makkelijker mee te kunnen nemen.

Andere toevoegingen zijn onder meer een hogere kwaliteit in-line microfoon waarbij je de snoer af kunt nemen, terwijl hij het luxe zachte leer en het mat geborsteld roestvrij staal van de vorige editie heeft behouden. Makkelijk te besturen en ook met een bass die indruk maakt. De Momentum 2 slaagt erin aangenaam rijk te klinken en tegelijkertijd zeer gedetailleerd wanneer de muziek daarom vraagt. Daarmee staat hij op eenzame hoogte in zijn categorie en prijsklasse.

Kortom: de over-ears versie van de Momentum M2 is een toonbeeld van draagcomfort. De pasvorm is met andere woorden niets minder dan puik. De Momentum M2 klinkt fantastich en zal zeker in de smaak vallen bij mensen die muzikaliteit en warmte hoog in het vaandel hebben staan.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.