Geluid

Philips draadloze speaker met 360° geluid

WOOX Innovations, onderdeel van Philips, voegt een nieuwe box toe aan zijn lijn van draadloze speakers. De BT6000 is een spatwaterdichte, stevige speaker die draadloos muziek streamt. Twee driver-sets en passieve radiatoren zijn geplaatst aan weerszijden van de ovalen speaker voor een 360° geluidsbeleving.

Door de Bluetooth-functionaliteit van de BT6000 kun je overal draadloos muziek luisteren. De NFC-functionaliteit zorgt voor een verbinding tussen je smart device en de speaker door de apparaten tegen elkaar aan te houden. 

Batterij
De BT6000 heeft een 12W oplaadbare batterij die minstens 8 uur mee moet. Daarnaast zorgt een ingebouwde microfoon ervoor dat je telefoontjes aan kunt nemen. De muziek wordt gepauzeerd en je kunt via de speaker je telefoongesprek voeren.

Handzaam
De speaker is mee te nemen door het apparaat aan een riem, tas of fiets te hangen. Dit wordt makkelijker omdat er geen knoppen uitsteken. De BT6000 kan opgeladen worden door hem aan te sluiten op een beschikbare USB-poort. Daarnaast kun je hem aan iedere muziekspeler verbinden via de audio-in-verbinding.

De speaker is beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit en in een limited edition camouflage-versie en heeft een adviesprijs van €99.99.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.