Geluid

Nieuwe draadloze speakers van Sony

Sony komt met drie draadloze speakers (de SRS-X11/SRS-X33 en SRS-X55) om te verbinden met smartphone of tablet. De speakers zijn voorzien van NFC (Near Field Communication) en te gebruiken als handsfree set.

Nieuwe LDAC-audiotechnologie 
De SRS-X33 en SRS-X55 zijn uitgerust met Sony’s nieuwe LDAC-audiotechnologie waarmee via Bluetooth tot 3 keer zoveel data worden overgedragen dan met de bestaande draadloze technologie. De SRS-X33 en SRS-X55 zijn daarnaast uitgerust met Sony’s S-Master, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) en ClearAudio+-technologie voor een nog hogere audiokwaliteit met betere bassen en heldere hoge tonen.

SRS-X11: Klein en compact
Met zijn compacte, kubusvormige formaat van 6 x 6 x 6 cm is de SRS-X11 de kleinste speaker in de serie. De speaker heeft een vermogen van 10W en twee passieve radiators. Er wordt een siliconen polsriem meegeleverd.
Via de ‘Speaker Add’-functie zijn twee SRS-X11-toestellen aan elkaar te koppelen en bieden twee keer zo sterke geluidsweergave in Double Mode. Wanneer het geluidssignaal over twee X11-speakers wordt opgesplitst, ontstaat stereosound in Stereo Mode.
De ingebouwde oplaadbare batterij gaat volgens Sony 12 uur mee. 

SRS-X33: Volume opvoeren
Met zijn formaat van 18,5 cm x 6 cm x 6 cm is de SRS-X33 20% kleiner dan zijn voorganger, de SRS-X3. De interne oplaadbare batterij gaat 12 uur mee. Het 2-kanaals-speakersysteem heeft een uitgangsvermogen van 20W. 

SRS-X55: Voor elke situatie
De SRS-X55 biedt een 2,1-kanaals-systeem, dubbele passieve radiator en een vermogen van 30W. De oplaadbare interne batterij heeft een speelduur van 10 uur.

Prijs en beschikbaarheid
– De SRS-X11 is vanaf april 2015 te koop in 5 verschillende kleuren: zwart, wit, roze, blauw en rood.
– De SRS-X33 is vanaf mei 2015 te koop in zwart, wit, rood en blauw.
– De SRS-X55 is vanaf mei 2015 te koop in zwart en wit. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.