Geluid

Muziekdienst Tidal komt met desktop-apps

De muziekstreamingdienst Tidal is nu ook te gebruiken in combinatie met een desktop-app voor Windows en Mac. Afgelopen week werden de apps geïntroduceerd op de Tidal website waar gebruikers ze kunnen downloaden.

De desktop-apps tonen overeenkomsten met de webversie van Tidal, waarbij de muziekdienst veel zwart gebruikt, en verder heeft de lay out veel weg van die van Spotify. Tidal is inmiddels eigendom van rapper Jay-Z die zijn collega Lil Wayne strikte voor wat exclusieve content; zijn nieuwe single Glory verschijnt exclusief op Tidal, waarna nog meer exclusieve videoclips, interviews en singles van ook andere artiesten zullen volgen.

Tidal, dat bekend staat om het aanbieden van muziek in de hoogste kwaliteit, kondigde ook een samenwerking met kaartenverkoper Ticketmaster aan. Via de samenwerking wil Tidal exclusieve concerten aanbieden aan zijn gebruikers. De functie wordt als eerst gelanceerd in de Verenigde Staten, het is nog niet bekend of en wanneer hij beschikbaar zal zijn in de Benelux.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.