Beeld

Marmitek switchers en splitters klaar voor Ultra HD

Wanneer je eenmaal een televisie hebt die uit de voeten kan met Ultra HD (bekijk onze massatest voor tips) wordt het tijd om je av-accessoires de nodige update te geven. Marmitek bericht dat hun nieuwe generatie HDMI-switchers en -splitters klaar zijn voor de 4K Ultra HD resolutie.

Vanaf nu zijn de HDMI-switchers en splitters van Marmitek verkrijgbaar in een Ultra HD uitvoering. Door middel van de switchers is het mogelijk meerdere apparaten op een HDMI-ingang van bijvoorbeeld je tv aan te sluiten. De prijzen van de HDMI-switchers van Marmitek variëren tussen de 39,95 en 129,95 euro. Met de HDMI-splitters, prijzen variërend tussen de 49,95 euro en 149,95 euro, kun je het signaal van een HDMI-apparaat naar meerdere televisies of projectoren sturen.

De nieuwe Ultra HD switchers en splitters van Marmitek zijn te gebruiken met bestaande en toekomstige HDMI-apparaten en compatibel met HDMI-versie 1.4. De switchers en splitters zijn ook geschikt voor gewone (niet ultra HD) HDMI-signalen en dus ook prima te gebruiken in combinatie met non-UHD apparatuur.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.