Geluid

Marmitek komt met Audio Anywhere

Veel mensen koppelen hun surround set of speakers aan de televisie om het geluid van de tv te versterken. Met de Audio Anywhere 685 5.1 digitale audiozender van Marmitek kun je je audio installatie voortaan draadloos met je tv verbinden.

De zender sluit je aan op de digitale audio uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio installatie. Wanneer beide van stroom zijn voorzien wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat. Muziek en gesproken teksten op de TV zullen daarbij volgens Marmitek ook veel beter tot hun recht komen.

De Audio Anywhere 685 maakt gebruik van de "Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv, voor optimale geluidskwaliteit en een 5.1 surround ervaring. Hij ondersteunt de meest voorkomende 2 tot 5.1 kanaals digitale audio signalen, van stereo audio tot DTS en Dolby Digital surround audio.

Geen digitale audio uitgang op je tv? Het kleine broertje Audio Anywhere 625 is een alternatief dat je aan kan sluiten via de analoge uitgang van je televisie. De Audio Anywhere 685 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro en voor de 625 ben je 61,95 euro kwijt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.