Geluid

KEF presenteert desktop-speakers

Een tijdje terug baarde KEF opzien met een aantal opvallende speakers voorzien van hun zogenaamde "ei"-design. Nu presenteren ze een nieuw 2.0 desktop systeem met hetzelfde ontwerp, maar dan draadloos en met hi-res audio ondersteuning.

Je kunt je audiobronnen op verschillende manieren aansluiten, bijvoorbeeld via Bluetooth (de KEFF EGG is is volledig draadloos) of de ingebouwde USB-ingang. De input ondersteunt high-res audio tot op 24-bit/96kHz.

Er is ook een optische input om het geluid van je televisie weer te geven en een 3.5MM input voor mobiele apparaten als tablets en smartphones, mocht je om een of andere reden geen gebruik willen of kunnen maken van de draadloze optie. Er kan ook voor gekozen worden om nog een extra subwoofer aan te sluiten.

KEF claimt dat de nieuwe "eieren" de beste versie van de speaker tot nu toe representeren. Ze bevatten ook de voor KEF kenmerkende Uni-Q driver die volgens hen veel precisie toevoegt aan de geluidsweergave. Wat de speakers in euro's zullen gaan kosten is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.