Beeld

James Bond is terug in eerste SPECTRE teaser

De film verschijnt pas aan het einde van het jaar, maar Sony en MGM gaven dit weekend alvast een eerste teasertje vrij voor SPECTRE; het 24ste avontuur van 's wereld meest bekende geheim agent James Bond. Ook Christoph Waltz duikt al even op in de beelden.

Waltz speelt een zekere Oberhauser, maar er gaan geruchten dat dit gewoon een schuilnaam is van Ernst Stavro Blofeld; de leider van het terroristennetwerk SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) en de aartsvijand van Bond. Na het zien van de trailer lijkt dat niet te kunnen missen; het personage van Waltz levert volledig in de schaduw gehuld een onheilspellende monoloog af. Alleen de kat op schoot ontbreekt nog.

SPECTRE werd opnieuw geregisseerd Skyfall-maker door Sam Mendes (American Beauty, Jarhead). Monica Bellucci (Irréversible) en Léa Seydoux (La Vie d’Adèle) zijn de nieuwe Bond-girls, waarbij we aantekenen dat Bellucci zelfs enkele jaren ouder is dan Daniel Craig. Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) mag als henchman de geheim agent fysiek belagen. SPECTRE verschijnt op 6 november van dit jaar in de Belgische en Nederlandse filmzalen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.