Redactie

Game-streamingdienst Gamefly voor Samsung-tv’s

Samsung lanceert gamestreamingdienst Gamefly in Nederland. Gamefly-games worden gestreamd. volgens Samsung met een reactietijd van minder dan ééntiende seconde. GameFly is beschikbaar in de vorm van een abonnementsdienst, maar ook andere games zijn te downloaden in het gamespanel op Samsung Smart TV’s.

"Met GameFly maakt cloudtechnologie een stap voorwaarts”, zegt Rick Fens, Senior Content Manager van Samsung Nederland. "GameFly is als ‘Netflix voor games’. Zoals de video-industrie door Netflix een andere invulling heeft gekregen, zo kan GameFly door innovatieve nieuwe technologieën console games direct uit de cloud aanbieden. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Vrijwel alle typen controllers zijn geschikt. Met GameFly maken we de toekomst van het gamen nu voor iedereen toegankelijk op Samsung Smart TV’s."Games
Het aanbod aan games wordt maandelijks uitgebreid en geüpdatet en bestaat op dit moment uit Batman, Dirt, Moto GP, diverse Lego-titels (o.a. Marvel Super Heroes, Pirates of the Caribean, Harry Potter) en meer. De app is kosteloos te downloaden en alle games die de dienst aanbiedt zijn 10 minuten gratis speelbaar. Gebruikers hebben wel een controller nodig om de Gamefly-games te kunnen spelen. 

Een abonnement op GameFly is vanuit Samsung Smart TV’s af te sluiten via Samsung Pay, waar men met creditcard of PayPal betaalt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.