Geluid

Apple roept alle Beats Pill XL-speakers terug

Bezitters van een Beats Pill XL opgelet; Apple kondigde vandaag aan dat mensen de speaker terug mogen brengen en het volledige aankoopbedrag vervolgens gerestitueerd krijgen. Apple heeft namelijk vastgesteld dat de batterij in sommige gevallen oververhit kan raken.

De Beats Pill XL vormt zo een brandveiligheidsrisico en dat kan Apple zich uiteraard niet veroorloven. Ze verzoeken hun klanten dan ook om de Beats Pill XL-speaker niet meer te gebruiken. Mocht je er een in je bezit hebben kun je doorklikken naar dit webadres voor meer informatie over het terugsturen. Daarbij kun je kiezen voor Apple Store-tegoed of het terug laten storten van 300 euro op je bankrekening.

Apple benadrukt dat de problemen alleen van toepassing zijn op deze specifieke speaker. De Beats Pill XL is te herkennen aan het "b"-logo van Beats op het afdekplaatje en heeft "beats pill XL" op het handvat staan. Hij komt in vijf verschillende kleuren: zwart, metallic sky, roze, titanium en wit. Het apparaat is in november 2013 door Beats by Dre op de markt gebracht, nog voor de overname door Apple in 2014.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.