Geluid

Platenspeler voor het Sonos systeem

Het merk Flexson kennen we van de accessoires voor Sonos-producten, zoals gekleurde hoezen en stands. Maar nu heeft het merk een digitale platenspeler aangekondigd die speciaal is bedoeld voor koppeling met het Sonos multiroom systeem: de VinylPlay.

De VinylPlay kan niet alleen 33/45rpm platen via je Sonos speakers ten gehore brengen, hij kan ook gebruikt worden in combinatie met andere apparaten. De komst van het apparaat is geen verrassing. Naast streaming en het Sonos systeem is ook vinyl populairder dan ooit. VinylPlay is uitgerust met een analoog-naar-digitaal converter en kan daarom worden gekoppeld aan (actieve) luidsprekers, AV-systemen en computers. VinylPlay kan zelfs digitale kopieën maken van je meest geliefde LP’s.

Gebruikers van Sonos kunnen de platenspeler direct koppelen aan de Sonos Play:5 of Sonos Connect via de kabels die je erbij krijgt. VinylPlay is nu al te bestellen via pre-order op Amazon en via Flexson en wordt eind deze maand geleverd. Daar moet je wel 329 pond voor neertellen, zo’n 415 euro (exclusief verzendkosten). Of en tegen welke prijs dit product in Nederland en België te koop zal zijn, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.