Beeld

Nieuw: Bang & Olufsen BeoVision Avant 85

Bang & Olufsen komt met een 85 inch versie van de BeoVision Avant. De televisie biedt naast groot beeld ook surround sound. Uiteraard is het design uitgerust met Ultra High-Definition (4K) beeld.

De 85-inch tv kan met één druk op de knop van de bijbehorende BeoRemote One, draaien in de favoriete positie van de gebruiker en stelt zich in op de voorkeurszender en geluidsinstellingen. Zodra de tv wordt uitgezet, keren de tv en luidsprekers terug naar hun stand-bypositie. Het model is voorzien van de direct-type LED-technologie met een verlicht achterpaneel.

Met de acht geïntegreerde driver-units en een surround sound-module, belooft het merk ‘ongekende geluidsperformance’. De geïntegreerde 3-kanaals luidsprekeroplossing biedt afzonderlijke weergave van het center- en stereokanaal. Verder kan de televisie worden uitgebreid met een complete 7.1 surround oplossing. Dankzij het geïntegreerde Immaculate Wireless Sound-concept kun je draadloze luidsprekers aansluiten.

Alle relevante niet-Bang & Olufsen-apparatuur, zoals gameconsoles, hard-diskrecorders, Apple TV etc. kunnen worden bediend met één Bang & Olufsen-afstandsbediening, de BeoRemote One. De televisie inclusief de BeoRemote One is nu verkrijgbaar voor € 19.995,-

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.