Beeld

Loewe introduceert Art-lijn

Naast zijn vernieuwde Loewe Connect, heeft Loewe op IFA ook zijn Loewe Art aan het publiek voorgesteld. Volgens het merk zapt geen enkele tv ter wereld zo snel als de toestellen uit de nieuwe televisielijn.

Wanneer reclame een speelfilm onderbreekt, weet de kijker meteen wat er op dat moment te zien is op andere zenders. Naast het scherm in Ultra-HD-kwaliteit biedt de televisie een tweekanaalsfunctie, wat het mogelijk maakt om naar een programma te kijken en tegelijkertijd een tweede op te nemen via USB. Dankzij de functie MyTV2Move zet je het lopende televisieprogramma, of een ander programma, met één druk op de knop over op je tablet of smartphone en neem je het mee.

De beelden verschijnen via USB, via het thuisnetwerk of via het internet op het beeldscherm. De aansluitingsmogelijkheden (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) geven toegang tot inhoud op externe mediaspelers. Loewe garandeert een natuurlijke beeldindruk, met diepe, scherpe details en toch frisse en levendige kleuren. De nieuwe Loewe Art-modellen zijn ook uitgerust met 3D. De bijpassende brillen zijn verkrijgbaar als optie.

Het naar voren gerichte stereogeluidsconcept met een totaal muziekvermogen tot 2 x 40 watt is gebaseerd op het bass-reflexprincipe. Als Smart-TV biedt de nieuwe Loewe Art toegang tot vele inhoudstypes en toepassingen. Een Triple-Tuner, het tweekanaalssysteem en de ingebouwde netwerkinterface in samenspel met de WLAN-module vormen daarvoor de technologische basis.

Het Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft toegang tot inhoud op YouTube, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

De nieuwe Loewe Art is verkrijgbaar in de kleuren chroomzilver en zwart in de beeldschermformaten 40, 48 en 55 inch.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.