Geluid

Linn geeft tot aan de kerst gratis high quality muziek weg

Het Britse merk Linn is zich de laatste jaren ook gaan specialiseren in het uitbrengen van muziek van zo hoog mogelijke kwaliteit en richtte daarvoor zelfs een eigen recordlabel op. Om het aankomende kerstfeest te vieren en de artiesten die ze onder contract hebben staan onder de aandacht te brengen geven ze vierentwintig dagen lang elke dag een 24-bits audiotrack weg. Zo kan iedereen alvast een keer gratis genieten van de high quality studio masters waar het label bekend om staat.

Het label richt zich vooral op jazz en klassieke muziek, waarbij veel artiesten van de eigen Schotse bodem te horen zijn. Er zal onder meer gratis muziek verschijnen van het Schotse Chamber Orchestra, de eveneens Schotse Dougie MacLean, de Britse jazz-sensatie Claire Martin en jazz-funk drummer Alyn Cosker. Australië wordt vertegenwoordigd door singer-songwriter Emily Barker (foto onder).

Naast muziek is er ook video: elke artiest zal door middel van een filmpje op de website zijn of haar persoonlijke verhaal achter het vrijgegeven nummer vertellen. De actie gaat vandaag van start dus neem snel een kijkje op de website van Linn. Ook FWD start deze maand met een eigen december-actie.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.