Redactie

Koop de nieuwe FWD helemaal digitaal

Het is weer zo ver: er is een nieuwe FWD Magazine verschenen, helemaal in het teken van beter beeld en geluid bij het WK. Abonnees vinden hem nu op de mat, maar je kan FWD vanaf heden ook digitaal aanschaffen.

In een vergelijkende test gaat FWD in nummer 53 op zoek naar de beste televisie voor sport, wordt je uitgelegd waarom een projector de beste keuze is als je de actie zo groot mogelijk wil volgen, en worden alle opties om een beter geluid uit je televisie te krijgen op een rij gezet. 

Voor wie niet van voetbal houdt, biedt FWD Magazine #53 een uitgebreide reportage over een bezoek aan de legendarische Pinewood Studios, bekend van nagenoeg alle James Bond-film en binnenkort de nieuwe delen van de Star Wars-saga.

Ook vind je een test van de beste smartphone van het moment (de HTC One M8), een verrassende goede soundbar van Focal, de stijlvolle JBL Authentic L16 en de gewoonweg bizarre LG G Flex – de eerste gebogen telefoon ter wereld.

FWD53 schotelt je ten slotte nog leesvoer over Spotify Connect, hi-res audio via de tablet, de ideale kijkafstand en een overzicht van de interessantste producten voor de zomer. Én – niet te vergeten – een reisverslag naar High End München, het walhalla van de audiofiel.

Het nieuwe nummer in PDF-formaat is te koop voor de actieprijs van 2,14 euro. Je kan dit nummer dus perfect lezen op elke tablet, smartphone of computer. We bieden een PDF in wat hogere resolutie aan, zodat je kan genieten van optimale kwaliteit. Wie dat wenst kan ook de gedrukte editie bestellen in onze webshop.

Klik hier om naar onze Store te gaan en de nieuwe FWD meteen te downloaden!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.