Geluid

JBL introduceert Cinema SB350 en Cinema Base

JBL heeft tijdens IFA haar home audio collectie uitgebreid met twee nieuwe producten: de soundbar JBL Cinema SB350 met subwoofer en de JBL Cinema Base. De home theater audioproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

De JBL Cinema Base is uitgerust met Dolby Digital en Harman Display Surround Sound. De Base is zo ontworpen dat hij onder de meeste tv’s tot 60 inch past. Het geluidssysteem is via een enkele kabel aan de tv aan te sluiten met behulp van een HDMI, optische of analoge connectie. Vanaf smartphone of tablet stream je via Bluetooth draadloos je favoriete muziek. Het gehele systeem bestaat uit een 2-kanaals luidsprekersysteem en geïntegreerde subwoofer met een totaal vermogen van 240 watt.

De JBL Cinema SB350 is een soundbar die aansluit bij wand- of TV/audio meubelinstallaties. De aparte draadloze subwoofer is gekoppeld aan de Soundbar en kun je in elke ruimte plaatsen. Dankzij de onafhankelijke volumeregeling via de afstandsbediening kun je de speakers op elk moment afstellen op het perfecte basniveau. Door middel van één kabel sluit je de JBL Cinema SB 350 aan op je tv via HDMI, optische of analoge verbinding. Ook bij deze soundbar stream je jouw muziek draadloos via Bluetooth vanaf smartphone of tablet. Het gehele systeem bestaat uit een linker- en rechter ingebouwde kanaalluidspreker en draadloze subwoofer met een totaal vermogen van 160 watt. Tools om de soundbar aan de muur te monteren en alle kabels om aan te sluiten op de televisie worden meegeleverd.

De JBL Cinema Base is vanaf nu verkrijgbaar voor 349 euro. De JBL Cinema SB350 Soundbar en Wireless Subwoofer kosten 399 euro. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.