Geluid

Hoofdtelefoons brengen Star Wars naar je oren

Nu dat JJ Abrams aan de slag is gegaan om in de komende jaren drie nieuwe Star Wars-films uit te brengen, kunnen we weer heel wat Star Wars-merchandising verwachten. Zoals de vier nieuwe hoofdtelefoons van SMS, het merk van rapper 50 Cents.

Zondag 4 mei was 'May the Fourth be with you'-dag, de jaarlijkse viering van Star Wars. Hoofdtelefoonfabrikant SMS vierde het feest alvast met vier nieuwe hoofdtelefoons, elk met zijn eigen thema gerelateerd aan de epische SF-films. Naargelang je zin en ethische instelling kan je opteren voor een Rebel Alliance-hoofdtelefoon, eentje die het Keizerrijk promoot, je liefhebberij voor Boba Fett getuigen of je outen als Stormtrooper.

Technisch zijn de vier Star Wars First Edition Street-hoofdtelefoons identiek. Ze bevatten dezelfde 40 mm-drivers, hangen met een kabel aan je smartphone, hebben een microfoon om te telefoneren (iOS en Android), en kosten evenveel. De keuze voor de Light dan wel Dark Side is volledig aan jou. Het verschil zit hem in het logo op de zijkant en de bijhorende draagtas. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.