Geluid

FWD*HiFi Dagen 2014

Schrijf de dagen alvast in je agenda: op zaterdag 22 en zondag 23 februari vindt het FWD*HiFi Evenement plaats.

Het FWD*HiFi evenement zal op zaterdag 22 en zondag 23 februari plaats gaan vinden, op een hele bijzondere locatie. Samen met onze gastheer (en Hifidelity covermodel) Jan Douwe Kroeske willen we je namelijk graag welkom heten in Radio Kootwijk. Door op onderstaande aankondiging te klikken, vind je het complete programma, en meer informatie. Aanmeldpagina HiFi.nl/kootwijk is inmiddels live, aanmelden verplicht!

Meld je aan via HiFi.nl/kootwijk

In het karakteristieke pand van de oude zenderlocatie zullen we met tal van sprekers, specialisten en andere hifi-enthousiastelingen een compleet programma organiseren, dat een heel weekend zal bestrijken en waar tevens een outlet onderdeel van zal zijn. Je kunt dan voor hele interessante prijzen apparatuur kopen. Community leden krijgen voorrang, en het evenement zal voor hen deels exclusief toegankelijk zijn.

Gold Members
Het is nu mogelijk om een Gold Membership te nemen: voor vijftig euro sturen we je het kilo-dikke Jaarboek op. Ook ontvang je zes keer een exemplaar van FWD magazine. Daarnaast geniet je een jaar lang van allerlei extra's, waaronder het gratis plaatsen van tweedehands advertenties, toegang tot de redactie-veilingen en leuke lezersvoordelen. En… gratis toegang tot het FWD*HiFi-event in februari 2014.

Fotografiebureau PHOTO40, verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de fotografie in onze jongste Hifidelity, verzorgde ook de cover. Beeldhouwers maakte van die covershoot tevens een mooie 'behind the scenes'.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.